Soru Magisk komutu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tornado34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mı 5s plus
Konular
2
Merhaba herkese bir konuda bilginize ihtiyacım var. Ben redmi note 5 pro kullanıcısıyım, cihazımın sim1 imei suresi dolmak üzere ve sim2 yi kullanmaya başladım 120 gün sürem var :) bana imei değiştirmek istiyorum. Android 8.1.0 kullanıyorum ve miui 9.5.19 global stabil rom kullanıyorum snapdragon. HUIYE programını kullanmayı hedefliyordum ama supersu ile root yapamadım bende magisk i kullandım supersu icin cmd ekranında "adb shell" komutundan sonra "su" sonra setprop.sys.use.config diag,adb kullanılıyordu şimdi root sağlayıcı magisk olduğu için mantık olarak su komutunun yerine başka bir komut yazmalıyım sanırım bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Ve Android 8.1.0 de HUIYE programı çalışırmı şimdiden teşekkür ederim.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Magisk supersu veya başka bir root fark etmeksizin root ywtkisi alma kodu "su" dur.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Rica ederim. O programı hiç duymadım, onunla repair yapabileceğinizi de h sanmıyorum. Resmi bir işlem olmadığı için sorunuza cevap aldığınıza göre konuyu kilitliyorum. Repair yapmasanız özelden ulaşabilirsiniz.
Zenex teşekkür ederim hocam

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt