- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 20
Ben de aynen bu şekilde yaptım daha da kurcalamamÖnceki mesajım da belirtmiştim hocam
Ben de aynen bu şekilde yaptım daha da kurcalamamÖnceki mesajım da belirtmiştim hocam
Hayırlı olsun sevindim hocamBen de aynen bu şekilde yaptım daha da kurcalamam
Q ile zaten daha öncede kurulum yaptınız ve sorun olmamış, yine Q kurabilirsiniz. Şimdi dışarı çıkmam gerekiyor ama bir ara sizin cihazı da custom romlara terfi ettirelim artıkŞuan telefonu sıfırdan kurdum yeniden olduğu gibi haliyle magisk olsun twrp olsun gitmiş. Yani twpr varmı diye t
Yeniden kurdum telefonu şimdi napalım dediğiniz gibi o zaman ben tek tuş twrp den yine Q olanı kurayım o zaman sonra sizin verdiğiniz magisk uygulamasını kurayım. Öylemi yapayım napalım
Ya bu arada şu an farkettim, ben viperı yükledim, o kadar çok konu takip ediyorum ki kafam karıştı Viper'dan gayet memnunum hem hoparlör hem de kulaklık anlamındaHayırlı olsun sevindim hocam
Tamam sözünüz olsun beraber yapalım dediğim gibi adımları siz söyleyin ben uygularım. Sorumluluk yine bana ait olurQ ile zaten daha öncede kurulum yaptınız ve sorun olmamış, yine Q kurabilirsiniz. Şimdi dışarı çıkmam gerekiyor ama bir ara sizin cihazı da custom romlara terfi ettirelim artık
Okey yarın akşam saat 11-12 gibi müsait olurum ben. Lütfen sorumluluk bahanesiyle yardımdan kaçtığımı düşünmeyin. Öyle ilginç şeyler yaşıyoruz ki. Burada atom parçalamıyoruz ama yapılan işlemler basit olsa da birkaç dikkat edilmesi gereken nokta var bunları hafife alıp atlayınca sorunlar çıkıyor elbette. Sonra bazı arkadaşlar ahanda yaptım cihaz açılmıyor verilerimi kaybettim sitemine başlıyor. Haliyle buda insanı üzüyor. Çok sık uyarmamdaki sebep sadece bundan kaynaklı. Ama sizinle her sorunu çözeriz problem yok.Tamam sözünüz olsun beraber yapalım dediğim gibi adımları siz söyleyin ben uygularım. Sorumluluk yine bana ait olur
Acaba global mi iyi yoksa custom rom mu karar veremedim. Birde twrp yükledim dün yeniden yine twrp ekranindan çıkamadım. Yeniden kurdum telefonu bende napiyim bilemedim bu 3.cü oldu basıma geldiRom kararını verdiniz mi Hocam?
Custom romlar globale göre biraz daha özelleştirilebilir durumda. Bir de custom romlarda twrp nin silinme olayı yaşanmıyor.Acaba global mi iyi yoksa custom rom mu karar veremedim. Birde twrp yükledim dün yeniden yine twrp ekranindan çıkamadım. Yeniden kurdum telefonu bende napiyim bilemedim bu 3.cü oldu basıma geldi