Çözüldü Magisk Güncelledim Telefon Açılmıyor

myhtpcx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
myhtpcx
Cihazım
redmi
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI v11.0.2
Telefon Modeli
redmi 4x
Bootloader Kilidi
Açık
Magisk'i güncelledim. AVB 2.0 'ı seçili bırakmadım ama altta şifreleme ile igili birşey vardı. onun tikini kaldırıp güncelledim. ne yaptığımıda bilmiyordum. şuan yarım saat oldu hala telefon açılmaya çalışıyor.android yüklenme ekranında kalıyor.

ne yapmam lazım. çok fazla program root işlerine hakim değilim. detay veririp yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. teşekkürler.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
telefonun içerisinden boot.img nasıl çekilir bilmiyorum. kendi rom'unu internetten pc'ye indirip oradaki boot.img'yi fastboot flash boot boot.img yazsam telefona yükler mi.
bunu yapınca telefondaki herşey silinecek mi?
Genelde images klasöründedir.

Oyla:

ismail.erdogan1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 7
Konular
14
Magisk'i güncelledim. AVB 2.0 'ı seçili bırakmadım ama altta şifreleme ile igili birşey vardı. onun tikini kaldırıp güncelledim. ne yaptığımıda bilmiyordum. şuan yarım saat oldu hala telefon açılmaya çalışıyor.android yüklenme ekranında kalıyor.

ne yapmam lazım. çok fazla program root işlerine hakim değilim. detay veririp yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. teşekkürler.
reis yazı geldikten sonra fastbootamı atıyor benim bugün telefonum aynı şekil oldu rom kurdum root kalktı düzeldi

Oyla:

myhtpcx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
myhtpcx
Cihazım
redmi
Konular
9
reis yazı geldikten sonra fastbootamı atıyor benim bugün telefonum aynı şekil oldu rom kurdum root kalktı düzeldi
şuan data birşey yapamadım. hatta twrp'de açılmaz hala geldi onuda bozdum.şuan sadece FASTBOOT ekranını görebiliyorum. ben rom'u silmeden telefonu açmaya çalışıyorum. bakalım başarabiliecek miyiz hep beraber.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde images klasöründedir.
1. olarak; telefonun içine hiç bir durumda ulaşamadığım için, ben o zaman internetten indirdiğim root.img 'yi kullancağım.
2. olarak boot.img telefonu tamir mi edecek ? romu sıfırlamaz değil mi?

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
telefonun içerisinden boot.img nasıl çekilir bilmiyorum. kendi rom'unu internetten pc'ye indirip oradaki boot.img'yi fastboot flash boot boot.img yazsam telefona yükler mi.
bunu yapınca telefondaki herşey silinecek mi?
Evet şuanki romunuzu internetten indirip içinden boot.img'yi alın. Kastettiğim buydu ama biraz karışık anlatmışım. Silinmez, kernel yüklediğim zaman tekrar boot.imgyi flaşlamıştım silinmedi bir şey. İndirdiğiniz romu winrarla çıkarın images klasöründe oluyor boot.img

Oyla:

myhtpcx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
myhtpcx
Cihazım
redmi
Konular
9
Evet şuanki romunuzu internetten indirip içinden boot.img'yi alın. Kastettiğim buydu ama biraz karışık anlatmışım. Silinmez, kernel yüklediğim zaman tekrar boot.imgyi flaşlamıştım silinmedi bir şey. İndirdiğiniz romu winrarla çıkarın images klasöründe oluyor boot.img

Malesef telefon hala tepki vermiyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam tekrar twrp kurup içinden verileri alın. Sonra da Fastboot ile rom kurarsınız. Aklıma sadece bu geliyor. Veya şimdi tekrar twrp kurun magisk uninstaller flaşlamayı deneyin.
Twrp sitesinde böyle bir yazı buldum cihazın bölümünde alakası var mı bilmiyorum ama: This device uses dm-verity!
This means that swiping to allow system modifications will prevent you from being able to boot if you are using the stock kernel. In order to bypass dm-verity's boot prevention, you will have to install a kernel that has dm-verity disabled in the fstab.

Son düzenleme:
Oyla:

deniz_siyahi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ghost
Cihazım
redmi note 8
Meslek
Telefon Bilgisayar
Konular
5
telefon mi logosu ekranında kalıyor.
telefon açılmadığı için usb'yi hata ayıklamaya alamıyorum.
magisk güncellemesi sonucunda telefonun açılmaması sorunum.

7.1.2
şimdi dostum bak... telefonun güç tuşuna ses kısma+ses açma tuşuna 3'üne birden basılı tut kapanana kadar kapandıktan sonra elini hemen ses kısma tuşuna basılı tut telefon kapanır kapanmaz yap bunu.. eğer fastboot moduna girebilirsen rom kurmayı dene... tabi bu da var eğer telefon brick olmuşsa biraz zor olur..

Oyla:

myhtpcx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
myhtpcx
Cihazım
redmi
Konular
9
şimdi dostum bak... telefonun güç tuşuna ses kısma+ses açma tuşuna 3'üne birden basılı tut kapanana kadar kapandıktan sonra elini hemen ses kısma tuşuna basılı tut telefon kapanır kapanmaz yap bunu.. eğer fastboot moduna girebilirsen rom kurmayı dene... tabi bu da var eğer telefon brick olmuşsa biraz zor olur..
fastboot'tan başka yere giremiyorum zaten.
amacım başka rom kurmadan, hiçbir bilgim silinmeden sistemi tekrar açabilmek.

Hocam tekrar twrp kurup içinden verileri alın. Sonra da Fastboot ile rom kurarsınız. Aklıma sadece bu geliyor. Veya şimdi tekrar twrp kurun magisk uninstaller flaşlamayı deneyin.
Twrp sitesinde böyle bir yazı buldum cihazın bölümünde alakası var mı bilmiyorum ama: This device uses dm-verity!
This means that swiping to allow system modifications will prevent you from being able to boot if you are using the stock kernel. In order to bypass dm-verity's boot prevention, you will have to install a kernel that has dm-verity disabled in the fstab.

linkteki yönetile twrp'ye ulaşmayı başardım.
şimdi bir önceki adıma geçip magisk silmeyi deniyeceğim tekrardan.

Son düzenleme:
Oyla:

myhtpcx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
myhtpcx
Cihazım
redmi
Konular
9

magisk'i silemedim.silme dosyası hata veriyor.
boot.img twrp'den yüklenmeyi başardı hatasız ama tel hala daha açılmıyor.
boot.img'yi powershell'den adb ilede yükledim olmadı.

TWRP arayüzünde yedekleme bölümleri var, oradan yedek alsam.yeni rom yükleyince o yedekleri geri yüklesem olur mu?
bu linkteki arkadaş yapmış öyle anladığım kadarıyla.
TWRP'yedeklemeyi araştırayım ben şimdi.

birde twrpyi tuşlarla açamıyorum. powershell'den FASTBOOT BOOT RECOVERY.İMG yapıp açıyorum. tuş bozulmuş olabilir mi?

Oyla:

cdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10T
Konular
3
TWRP arayüzünde yedekleme bölümleri var, oradan yedek alsam.yeni rom yükleyince o yedekleri geri yüklesem olur mu?
bu linkteki arkadaş yapmış öyle anladığım kadarıyla.
TWRP'yedeklemeyi araştırayım ben şimdi.
Bence bunu yapın. Data yedeğini almanız yeterli.
Sistem de bozulma ihtimaline karşılık onu almayın. (Sistem ile ilgili yaptığınız ayarlar vb yeniden yapmanız gerekecek.)
Yeni romdan sonra geri yüklersiniz.
Yalnız her ihtimale karşı data yedeğinizi bilgisayara da yedekleyin. ;)

Oyla:
Üst Alt