- Adım
- aardc
- Cihazım
- Mi 10t pro
- Konular
- 0
Bende artık magisk delta kullanıyorum. Paraf uygulamasından root gizleyen ve çalışan tek uygulama olma başarısını gösterdi.
Eskiden zygisk ile gizler. Magisk paket adını değiştirip gizle yapardım. Ona rağmen paraf algılıyordu root olduğunu
hocam ben beceremedim. YASNAC-safety den geçiyor. resimlerde magisk delta ayarlarını da koydum. bana da anlatır mısınız nasıl geçtiğinizi?Bende artık magisk delta kullanıyorum. Paraf uygulamasından root gizleyen ve çalışan tek uygulama olma başarısını gösterdi.
Eskiden zygisk ile gizler. Magisk paket adını değiştirip gizle yapardım. Ona rağmen paraf algılıyordu root olduğunu
Zygisk ve sulist kapat sadece magisk hide içinden seç o kadarMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ben beceremedim. YASNAC-safety den geçiyor. resimlerde magisk delta ayarlarını da koydum. bana da anlatır mısınız nasıl geçtiğinizi?
Teşekkür ederim bugün demdim okumadı. Güvenli öğe bölümünde hce cüzdan seçili idi. Nfc ayarlarında değiştirmem gereken bir yer var mıdır?Zygisk ve sulist kapat sadece magisk hide içinden seç o kadar
yok o şekilde olması lazımTeşekkür ederim bugün demdim okumadı. Güvenli öğe bölümünde hce cüzdan seçili idi. Nfc ayarlarında değiştirmem gereken bir yer var mıdır?
Ziraat kart mobil de bende de olmadı. bankkart mobil i kullandım nfc çalıştı hocamTeşekkür ederim bugün demdim okumadı. Güvenli öğe bölümünde hce cüzdan seçili idi. Nfc ayarlarında değiştirmem gereken bir yer var mıdır?
Ziraat kart mobil de bende de olmadı. bankkart mobil i kullandım nfc çalıştı hocam
Zygisk ve sulist kapat sadece magisk hide içinden seç o kadar
deneyim hpcam teşekkür ederim.Şu şekilde denediniz mi? Bu arada geliştirici seçenekleri de kapalı olsun
teşekkür ederim cavabın için bildiğim sadece parafın temassız ödemesi var. halk ın yok herhal.Ziraat kart mobil de bende de olmadı. bankkart mobil i kullandım nfc çalıştı hocam
denedim hocam beceremedimŞu şekilde denediniz mi? Bu arada geliştirici seçenekleri de kapalı olsun