Normal olanın root gizleyemediği uygulamalardan root gizliyor.hocam normal olandan farkı nedır acaba
Yetkili kullanıcı sekmesine bakar mısınız. Belki yanlışlıkla root iznini engellemiş olabilirsiniz.Hocam hersey guzelde cihaz rootlu gozukmuyor ve root erisimi vermiyor diger uygulamalara lucky patcher , youtube vanced gibi sadece x plore veriyor root checker uygulamasinda da kok erisimi duzgun yuklenmemis yaziyor nasil cozebilirimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Baktim hocam apk yi silip tekrar yukledim yinede diger uygulamalara root erisimi vermiyorNormal olanın root gizleyemediği uygulamalardan root gizliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yetkili kullanıcı sekmesine bakar mısınız. Belki yanlışlıkla root iznini engellemiş olabilirsiniz.
Tam kurulmamış ya da eksik kurulmuş olabilir. Tekrar kurup deneyin isterseniz.Baktim hocam apk yi silip tekrar yukledim yinede diger uygulamalara root erisimi vermiyor
Aynı işlevi görüyor ama 23 sonrasında da hide var. delta kulanıyorum kurulumdan sonra flashlamakta bi sıkıntı olmazHocam beni mazur görün çok anlamıyorum da bu magisk 23.0 kullansak aynı işlevi görüyor dimi en son magisk hide o sürümde vardı .
Bide rom kurulumunda Magisk delta flaşlamakta sorun olur mu acaba ? Deneme fırsatınız oldu mu
Hocam tekrar tekrar twrpden yukleyip kaldirdim magisten modul olarak yukledim yine ayni hatayi aliyorum rootu tamamen kaldirip bide oyle denoycem bakalimTam kurulmamış ya da eksik kurulmuş olabilir. Tekrar kurup deneyin isterseniz.
Eyvallah hocam bnde kullanayım çok işime yarayacaktır . peki son sorum hocam diyelim ki güncelleme geldi kendi içerinde nornal magisk gibi güncelle cıyormu yoksa yine magiskten mi flaşlamalıyızAynı işlevi görüyor ama 23 sonrasında da hide var. delta kulanıyorum kurulumdan sonra flashlamakta bi sıkıntı olmaz
Hocam magiski twrpden tamamen kaldirip deltayi yukleyince oldu yardimin icin tesekkurler iyi forumlarTam kurulmamış ya da eksik kurulmuş olabilir. Tekrar kurup deneyin isterseniz.
Normal magiskten farkı yok kurulum ve kaldırma konusundaEyvallah hocam bnde kullanayım çok işime yarayacaktır . peki son sorum hocam diyelim ki güncelleme geldi kendi içerinde nornal magisk gibi güncelle cıyormu yoksa yine magiskten mi flaşlamalıyız
Bide öyle deneyin olmazsaHocam tekrar tekrar twrpden yukleyip kaldirdim magisten modul olarak yukledim yine ayni hatayi aliyorum rootu tamamen kaldirip bide oyle denoycem bakalim