- Adım
- gökhan
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 32
Merhaba arkadaşlar keşfettiğim bir mtz bulma yöntemini sizlerle paylaşıyorum gayet başarılı ve basit bir yöntem.
Diyelimki bir tema buldunuz ancak mağaza üzerinden bunu indiremiyorsunuz veya size mtz olarak lazım temamızın mağaza linkini kopyalıyoruz
http://zhuti.xiaomi.com/detail/a9f32efc-b7de-46d8-88fc-a085e91d96c0
Sonra linkimizde kırmızı olarak işaretlediğim yeri ''mtzfile.pw''olarak değiştirip tarayıcıda açıyoruz ve direk mtz dosyası önümüze çıkıyor temamızın
Veya direk mtzfile.pw sitesine giriyoruz tema mağazası linkini girdiğimiz sitede sol üstteki arama kısmına yapıştırıp aratıyoruz ve tema direk karşımıza çıkıyor
1.Adım Yukarıda bulunan arama kısmına indirmek istediğimiz temanın varsa market linki eğer yoksa yapımcı adı veya temamızın tam adını
yazarak arama butonuna basıyoruz.
2.Adım Karşımıza temamızın fotoğrafları ve uygun olduğu miui sürümleri çıkıyor, indirmek istediğimiz sürüme tıklıyoruz.
3.Adım Karşımıza bu şekilde bir sayfa çıkıyor "Go" yazan yere tıklıyoruz ve indirme işlemi başlıyor
Diyelimki bir tema buldunuz ancak mağaza üzerinden bunu indiremiyorsunuz veya size mtz olarak lazım temamızın mağaza linkini kopyalıyoruz
http://zhuti.xiaomi.com/detail/a9f32efc-b7de-46d8-88fc-a085e91d96c0
Sonra linkimizde kırmızı olarak işaretlediğim yeri ''mtzfile.pw''olarak değiştirip tarayıcıda açıyoruz ve direk mtz dosyası önümüze çıkıyor temamızın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Veya direk mtzfile.pw sitesine giriyoruz tema mağazası linkini girdiğimiz sitede sol üstteki arama kısmına yapıştırıp aratıyoruz ve tema direk karşımıza çıkıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adresine giriş yapıyoruz1.Adım Yukarıda bulunan arama kısmına indirmek istediğimiz temanın varsa market linki eğer yoksa yapımcı adı veya temamızın tam adını
yazarak arama butonuna basıyoruz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2.Adım Karşımıza temamızın fotoğrafları ve uygun olduğu miui sürümleri çıkıyor, indirmek istediğimiz sürüme tıklıyoruz.
3.Adım Karşımıza bu şekilde bir sayfa çıkıyor "Go" yazan yere tıklıyoruz ve indirme işlemi başlıyor
Moderatör tarafında düzenlendi: