Diğer M9t pro volte açılmama sorunu

Merhaba arkadaşlar bende m9t pro cihaz var Vodafone hat kullaniyirum volteyi bir türlü etkinlestiremiyirorum internette bulduğum bir kaç yöntemi denedim yinede aktif olmadi volte açma kodu atmayın denendi

yakupaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xaomi Mi9T
Konular
15
Merhaba arkadaşlar bende m9t pro cihaz var Vodafone hat kullaniyirum volteyi bir türlü etkinlestiremiyirorum internette bulduğum bir kaç yöntemi denedim yinede aktif olmadi volte açma kodu atmayın denendi
Belki Volte vodafone tarafından kapalıdır. Vodafone yanımda uygulamasından Ayarlar- Hat ayarları kısmına bakabilirsiniz.

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35

Bu yöntem ile açabilirsiniz,rehberi dikkatli okuyun.Konuda yazan Shortcut uygulaması kaldırıldı ama farklı isimli olan aynı işleve sahip uygulamalar da var.
Bu yöntemle açtım ancak seçtiğim modem EU Vodafone TR,şu an sıkıntısız çalışıyor.

IboSRT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaom mi 9T Pro
Meslek
Çiftçi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oradan baktim aktif durumda

Belki Volte vodafone tarafından kapalıdır. Vodafone yanımda uygulamasından Ayarlar- Hat ayarları kısmına bakabilirsi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki Volte vodafone tarafından kapalıdır. Vodafone yanımda uygulamasından Ayarlar- Hat ayarları kısmına bakabilirsiniz.
Vodafone yanımda da aktif durumdan şu an 4.5 HD sesli görüsme volte

Üst Alt