Dostum saat widgetini nerden indirebiliriz yardımcı olurmusunGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Emeğine sağlık hocam
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Google playde chrono uygulamasını bulamadım hocam. Mümkünse uygulama yükleme ekran görüntüsü atsan sevinirimChrono hocam Google Play'de de var
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tema resminde saat ortada şebeke solda gözüküyor. Temayı indirdim ama değişmedi. Ayrıca başka yerden filanmı yapılıyor. Temaya bağlı birşey değilmi acaba?
[doublepost=1512857259,1512857007][/doublepost]Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende bu şekilde göründü saat ve şebeke simgelerin resmi değişmedi.
Tema resminde saat ortada şebeke solda gözüküyor. Temayı indirdim ama değişmedi. Ayrıca başka yerden filanmı yapılıyor. Temaya bağlı birşey değilmi acaba?
[doublepost=1512857259,1512857007][/doublepost]Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende bu şekilde göründü saat ve şebeke simgelerin resmi değişmedi.
Öncelikle bu muhteşem temayı uyarlayan ustalara teşekkürler. Temayı uyguladım ama çoğu ikonun çevresinde altın çerçeve olmadı .. telefonu kapatıp açtım ama çözülmedi. Miui 10 global kararlı kullanıyorum acaba ondan olabilir mi? Sayın ustam bu temayı miui10 uyumlu hale getirmeniz mümkün mü? Valla büyük dua alırsınız. Şimdiden teşekkürler.Merhaba arkadaşlar
Tema adı : Lyle's Golden age
Değerli Hocam Skorpi nin isteği üzerine Huawei teması olan
Lyle's Golden age temasını,
Miui için tasarladım.
İki tane menü seçeneği var 5*6 düzeni ve 4x5 olmak üzere
isteyen istediğini indirsin.
Umarım beğenirsiniz.
Şimdilik v1 talebe göre v2 gelir İnşaALLAH
Herkese iyi forumlar
3.Parti tema yükleme hatası alanlar linke baksın
Rehber - MIUI Theme Editor İle Üçüncü Parti Hatası Veren Temaları Yükleme
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Temanın kendi duvar kağıdı isteyen indirsin
Öncelikle bu muhteşem temayı uyarlayan ustalara teşekkürler. Temayı uyguladım ama çoğu ikonun çevresinde altın çerçeve olmadı .. telefonu kapatıp açtım ama çözülmedi. Miui 10 global kararlı kullanıyorum acaba ondan olabilir mi? Sayın ustam bu temayı miui10 uyumlu hale getirmeniz mümkün mü? Valla büyük dua alırsınız. Şimdiden teşekkürler.Merhaba arkadaşlar
Tema adı : Lyle's Golden age
Değerli Hocam Skorpi nin isteği üzerine Huawei teması olan
Lyle's Golden age temasını,
Miui için tasarladım.
İki tane menü seçeneği var 5*6 düzeni ve 4x5 olmak üzere
isteyen istediğini indirsin.
Umarım beğenirsiniz.
Şimdilik v1 talebe göre v2 gelir İnşaALLAH
Herkese iyi forumlar
3.Parti tema yükleme hatası alanlar linke baksın
Rehber - MIUI Theme Editor İle Üçüncü Parti Hatası Veren Temaları Yükleme
Temanın kendi duvar kağıdı isteyen indirsin
O zaman tema yapıldığında belli sayıda iconumuz vardı altın çerçeveli...MIUI Eko sistemde binlerce ikonu bu şekilde yapmak aylar sürer....o nedenle ya bu şekilde kullanacaksınız, yada maalesef başka tema kullanacaksınız....Öncelikle bu muhteşem temayı uyarlayan ustalara teşekkürler. Temayı uyguladım ama çoğu ikonun çevresinde altın çerçeve olmadı .. telefonu kapatıp açtım ama çözülmedi. Miui 10 global kararlı kullanıyorum acaba ondan olabilir mi? Sayın ustam bu temayı miui10 uyumlu hale getirmeniz mümkün mü? Valla büyük dua alırsınız. Şimdiden teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öncelikle bu muhteşem temayı uyarlayan ustalara teşekkürler. Temayı uyguladım ama çoğu ikonun çevresinde altın çerçeve olmadı .. telefonu kapatıp açtım ama çözülmedi. Miui 10 global kararlı kullanıyorum acaba ondan olabilir mi? Sayın ustam bu temayı miui10 uyumlu hale getirmeniz mümkün mü? Valla büyük dua alırsınız. Şimdiden teşekkürler.