Yardım Lütfen Yardım edermisiniz ? Telefonu kırmak üzereyim.

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
Merhaba değerli xiaomi kullanıcıları. Hepsiburada dan xiaomi mi4 alarak bir kaç gün önce aranıza katıldım. Forumu uzun süredir takipteydim ve aldım sonunda .
Fakat benim bi kaç sorunum var. Ya ben telefonu kullanmayı bilmiyorum yada telefonda sorun var. Eğerki sorun varsa zaman geçirmeden telefonu iade etmek istiyorum delirmek üzereyim. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Telefonun titreşimi genel olarak kafasına göre bazen hafif bi şekilde titriyor bazen etkili olarak. Ben titreşimi gerek mesaj yazarken gerek altındaki geri bildirim tuşlarından hissetmek istiyorum ama bir türlü titreşim yoğunlugunu artırıp azaltmayı bulamadım. Bi hafifliyo bi artıyor. Şimdi ise ekranın altındaki geri bildirim tuşlarına bastıgımdaki titreşim iyce gitti. Arama esnasındaki ve mesaj yazarken titriyor anlamadım gitti. İki kere sistem geri yükleme yaptım fakat nafile. Titreşim ayarlarını nerden yapabilirim lüfen yardım edermisiniz. Titreşim yoğunluğunu ve geri bildirim tuşlarının titreşimini açık kapamayı nerden yaparız.

Alperen_35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
7
merhaba hocam bende 1 haftadır mi4 kullanıyorum guncellemeden sonra ram kullanımı azaldımı şarj ı ne kadar gidiyor .teşekkürler.

Oyla:

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
merhaba hocam bende 1 haftadır mi4 kullanıyorum guncellemeden sonra ram kullanımı azaldımı şarj ı ne kadar gidiyor .teşekkürler.
Ram konusuna dikkat etmedim ama şarjı biraz düzeldi sanki. Genelde sabah 8 civarı %100 şarjdan çıkarır işe gelirim. Şu anda 14:30 şarjım %79 Ağırlık whatsapp kullanımı Bir kaç telefon görüşmesi Ara ara sosyal medya kullanırım ve bu şekilde.
Fakat bi kaç gün önce gece 03,00 gibi yola çıktım. Sürekli arac kullandıgım için telefonla uğraşma şansım olmadı. Fakat saat 14:00 gibi şarjım bitti.
Ama şarj yesede ben bu titreşim olayını istiyodum çünkü hep titreşimde kullanıyorum telefonu fakat telefonun bu tutarsızlığı beni gıcıklandırdı. Benim yaptığım ayarı kafasına göre değiştirmesi düşündürücü.

Oyla:
Üst Alt