Yardım Lütfen Yardım edermisiniz ? Telefonu kırmak üzereyim.

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
Merhaba değerli xiaomi kullanıcıları. Hepsiburada dan xiaomi mi4 alarak bir kaç gün önce aranıza katıldım. Forumu uzun süredir takipteydim ve aldım sonunda .
Fakat benim bi kaç sorunum var. Ya ben telefonu kullanmayı bilmiyorum yada telefonda sorun var. Eğerki sorun varsa zaman geçirmeden telefonu iade etmek istiyorum delirmek üzereyim. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Telefonun titreşimi genel olarak kafasına göre bazen hafif bi şekilde titriyor bazen etkili olarak. Ben titreşimi gerek mesaj yazarken gerek altındaki geri bildirim tuşlarından hissetmek istiyorum ama bir türlü titreşim yoğunlugunu artırıp azaltmayı bulamadım. Bi hafifliyo bi artıyor. Şimdi ise ekranın altındaki geri bildirim tuşlarına bastıgımdaki titreşim iyce gitti. Arama esnasındaki ve mesaj yazarken titriyor anlamadım gitti. İki kere sistem geri yükleme yaptım fakat nafile. Titreşim ayarlarını nerden yapabilirim lüfen yardım edermisiniz. Titreşim yoğunluğunu ve geri bildirim tuşlarının titreşimini açık kapamayı nerden yaparız.

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Hayır garantine herhangi bir sorun olmayacak.
Linkdeki dosyayı indirin bilgisayarınıza indirdiyseniz telefonunuza kopyalayın, güncelleyiciye gelin üst sağ köşedeki 3 noktayı tıklayın güncelleme paketini seçin dosyayı kopyaladığınız yerden gösterin ve tamam basın..

Oyla:

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
Hayır garantine herhangi bir sorun olmayacak.
Linkdeki dosyayı indirin bilgisayarınıza indirdiyseniz telefonunuza kopyalayın, güncelleyiciye gelin üst sağ köşedeki 3 noktayı tıklayın güncelleme paketini seçin dosyayı kopyaladığınız yerden gösterin ve tamam basın..
son bişey kusura bakmayın İndiriğim dosya zip oldugu için çıkarınca birçok dosya oldu Bunun hangiini atıp seçeceğim güncellemek için

Oyla:

casibao

Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
zipten çıkartmayın öylece telefonunuzun download klasörüne kopyalayın ve güncelleyiciden de download klasörünü seçip güncelleme yapın.

Oyla:

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
zipten çıkartmayın öylece telefonunuzun download klasörüne kopyalayın ve güncelleyiciden de download klasörünü seçip güncelleme yapın.
Çok teşekkür ederim güncelleme yapıyor şu anda telefon ilgilendiğiniz için çok sağolun iyiki varsınız. Yeni güncellemelerin geldiğini nasıl anlayacağız sitedenmi takip etmemiz gerekiyor hocam

Oyla:

casibao

Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
En son güncelleme buydu uzun bir süre güncelleme alamayacaksınız Miui 8 versiyona geçiş yapılacak ve sizin telefonunuza da otomatik olarak yönlendirilecektir.

Oyla:

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
Yok abi ya Güncellemeyi yaptım güçlü orta az diye titreşim gücü modları çıktı. Ben gerek mesaj yazarken tuşlara bastıgımda gerek telefon çalarken zıngır zıngır titresin istiyorum ve güçlü modu seçiyorum İstediğim gibi titriyor. Bi süre sonra geri kendi istediği gibi hafif bi şekilde titremeye başlıyor. Telefonu kapatıp açıyorum yine sert bir şekilde titriyor bi süre sonra yine hafif titremeye başlıyor. Kendi kafasına göre itreşim düşüyor bakıyorum ama ayar güçlü modda .Ne enteresan bi telefondur anlamadım.
Bide şarj %20 altına dştüğünde tasarruf moduna geçiyor ve bazı ayarlar kısıtlanıyor. Şarja takıp dolduruyorum fakat kısıtlanan ayarlar normale dönmüyor. Tek tek geri ayar yapmam gerekiyor. Aldıgım alcağıma pişman oldum

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Güç tasarrufu modlari na gir. Kendine göre iyi bi ayar yap. %20 nin altına düştüğünde güç tasarrufunu kapalı yap. Aslında bunlar basit şeyler. Titreşim konusunda haklısın. Cihaz az titriyor cebimde titreşimdeyken hiç duymuyorum cihazı. Geliştirici seçeneklerinden titreşim testi var. Uzun ve kısa diye. Uzun titreşim zangır zangır titriyor keşke testteki gibi titrese. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Güç tasarrufu modlari na gir. Kendine göre iyi bi ayar yap. %20 nin altına düştüğünde güç tasarrufunu kapalı yap. Aslında bunlar basit şeyler. Titreşim konusunda haklısın. Cihaz az titriyor cebimde titreşimdeyken hiç duymuyorum cihazı. Geliştirici seçeneklerinden titreşim testi var. Uzun ve kısa diye. Uzun titreşim zangır zangır titriyor keşke testteki gibi titrese. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

Muhtemelen yazılımsal, çok titrerse çok şarj yer, o anlamda makul bence...

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1

hocam titreşim güçlü moddayken güzel titriyor. Sorun yok zaten zil sesi açık kullanmam hiç. Ama bi süre onra geri düşüyor ben buna ayar oluyorum. Mesaj yazarken zırıl zırıl titrerken birden yumşuyor titreşim. Telefonu kapatıp açıyorum tekrar güçleniyor bi süre sonra yine aynı.

Oyla:

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
Muhtemelen yazılımsal, çok titrerse çok şarj yer, o anlamda makul bence...

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şarj konusunda duğrudur belki mantıklı olanı yapıyor. Ama en azından bana bi sorsun :) Ben istediğim gibi istediğim ayarda kullanamıycakmıyım telefonumu.

Oyla:
Üst Alt