Yardım Lütfen Yardım edermisiniz ? Telefonu kırmak üzereyim.

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
Merhaba değerli xiaomi kullanıcıları. Hepsiburada dan xiaomi mi4 alarak bir kaç gün önce aranıza katıldım. Forumu uzun süredir takipteydim ve aldım sonunda .
Fakat benim bi kaç sorunum var. Ya ben telefonu kullanmayı bilmiyorum yada telefonda sorun var. Eğerki sorun varsa zaman geçirmeden telefonu iade etmek istiyorum delirmek üzereyim. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Telefonun titreşimi genel olarak kafasına göre bazen hafif bi şekilde titriyor bazen etkili olarak. Ben titreşimi gerek mesaj yazarken gerek altındaki geri bildirim tuşlarından hissetmek istiyorum ama bir türlü titreşim yoğunlugunu artırıp azaltmayı bulamadım. Bi hafifliyo bi artıyor. Şimdi ise ekranın altındaki geri bildirim tuşlarına bastıgımdaki titreşim iyce gitti. Arama esnasındaki ve mesaj yazarken titriyor anlamadım gitti. İki kere sistem geri yükleme yaptım fakat nafile. Titreşim ayarlarını nerden yapabilirim lüfen yardım edermisiniz. Titreşim yoğunluğunu ve geri bildirim tuşlarının titreşimini açık kapamayı nerden yaparız.

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Arkadaşım bildiğim kadarıyla AYARLAR, SES, ÇALARKEN TİTRET tikini açman yeterli olacaktır. Ayarlar, Ses, Dokunulduğunda Titret tikini aç ve aşağıda açılan Titreşim menüsünden seviyeyi ayarla. tam orayı açın Eyer başka bilgisi olan varsa sana mutlaka yardım edecektir. Sakin ol

Oyla:

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cevap için teşekkürler onlar açık Titreşim yoğunluğu kafasına göre azalıp artıyor. Sistem geri yukleme yaptıktan sonra düzeldi Biraz kurcalayınca geri belli belirsiz titremeye başladı. Acaba güç tasarruf modlarıyla flan bi ilgisi varmı Ne karışık bi telefonmuş arkadaş

Oyla:

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Ayarlar, Ses, Dokunulduğunda Titret tikini aç ve aşağıda açılan Titreşim menüsünden seviyeyi ayarla.

Oyla:

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
Hocam evet o kapanmış bak açtım geri bildirim tuşlarının titreşimi geldi fakat çok cansız titriyor. Yoğunluğu azaltıp artırmak için herhangi bir menü çıkmadı açınca altan

Oyla:

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
+1
Yokmu bilgilendirecek kimse arkadaşlar. Telefonun titreşim yoğunluğunu nerden yükseltip kısıyoruz.. bilgi verecek kimse yokmu

Oyla:

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
Oyle bi ayar görmedim ben miui de.
Yalnız telefonu sistem geri yükleme yapınca titreşimi farkedilir derecede artıyor. Bi süre kullandıktan sonra çok hafif bi şekilde titriyor. Yani telefonun bi yerlerinden bu yoğunluk artabiliyor. Acaba pil performans moduna flan geçincemi hafifliyor desem açıyorum yine az titriyor Hissedilmeycek kadar az.

Oyla:

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Daha önce de yazılmış ama Ayarlar>ses&titreşim den dokununca titret ayarını aktif ettiğinizde hemen altında titreşim seviyesi çıkıyor. Oradan ayarlayabiliyor olmanız lazım. Bu yazılan menülerin hepsi çıkıyor mu telefonunuzda sırasıyla?

Oyla:

morvenibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim türk
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
1
Daha önce de yazılmış ama Ayarlar>ses&titreşim den dokununca titret ayarını aktif ettiğinizde hemen altında titreşim seviyesi çıkıyor. Oradan ayarlayabiliyor olmanız lazım. Bu yazılan menülerin hepsi çıkıyor mu telefonunuzda sırasıyla?
Hocam sırasıyla Ayarlar-Ses var bende ses&titreşim diye birşy yok. Ses e girdiğimde alt tarafta dokunulduğunda titreti açıp kapatabiliyorum fakat açınca yada kapayınca altında titreşimle alakalı birşey çıkmıyor. Acaba sizin sürümlerle benimki farklımı. Telefonu daha bi kaç gün önce aldım herhangi bi root flan yapmadım anlamamda zaten. Güncellemeleri denetle dediğimdede en son güncellemelerin yüklü oldugu yazıyor.

Oyla:
Üst Alt