İlk mesajdaki açıklama detaylarını dikkatlice okur musunuz.İyi aksamlar mi10t proya vanced yukleyecegim magiskten. yamalama yapamiyorum a11 stock endonezya romu yuklu.
Tesekkur ederim hocam. A10 romlarda calisiyormus. Dikkatimden kacmis.İlk mesajdaki açıklama detaylarını dikkatlice okur musunuz.
Hocam emeginize saglik rehberinizi mi10t pro endonezya stock romda aynen uyguladim lp da android yamali gorunuyor ama ben tik koyup yamala diyemiyorum bu nedenle aktiflesmiyor.A11 MIUI 12.5 için Android Yamalama çözümü ve 2 adet dosya ilk mesaja eklendi. Lütfen deneyen ve kontrol sağlayan arkadaşlar not düşsün.
Yamalı görünüyorsa artık yamala demeniz gerekmiyor ki O anlatımdaki işlem, elle yamalama yapmak için geçerli, LSPosed üzerinden yaptığınız için otomatik yapıyor işlemi.Hocam emeginize saglik rehberinizi mi10t pro endonezya stock romda aynen uyguladim lp da android yamali gorunuyor ama ben tik koyup yamala diyemiyorum bu nedenle aktiflesmiyor.
hocam vanced yüklemek için magiske veya lp ye ihtiyacınız yokİyi aksamlar mi10t proya vanced yukleyecegim magiskten. yamalama yapamiyorum a11 stock endonezya romu yuklu.
O zaman su sekilde soyliyeyim hocam yamalama olayi sorunsuz dediginize gore ama magiskten vanced yukleyince vanced kurulu olarak gorunuyor ama ekrana gelmiyor.Yamalı görünüyorsa artık yamala demeniz gerekmiyor ki O anlatımdaki işlem, elle yamalama yapmak için geçerli, LSPosed üzerinden yaptığınız için otomatik yapıyor işlemi.
Microg ile kurmayi diyorsaniz biliyorum hocam amacim microgsiz kurmak. Surekli bildirim uyarisi veriyor pil optimisazyonu icin a11de.hocam vanced yüklemek için magiske veya lp ye ihtiyacınız yok
magisk var ise google hesabı için ekstra uygulama yüklemek zorunda kalmazsınız sadece
orjinal youtube uygulamasını dahi kaldırmanıza gerek yok
vanced in sitesinden vanced manager uygulamasını indirmeniz yeterli
gerekli yönlendirmeleri uygulama size yapıyor
O zaman su sekilde soyliyeyim hocam yamalama olayi sorunsuz dediginize gore ama magiskten vanced yukleyince vanced kurulu olarak gorunuyor ama ekrana gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Microg ile kurmayi diyorsaniz biliyorum hocam amacim microgsiz kurmak. Surekli bildirim uyarisi veriyor pil optimisazyonu icin a11de.
MicroG uygulamasının bataryaya olumsuz etkisi olduğu bir şehir efsanesi. Bildirimi verebilir ancak hiç bir etkisi yok, mevcut bildirime 3 saniye basılı tutun ve bildirimi engelle diyin olsun bitsin.O zaman su sekilde soyliyeyim hocam yamalama olayi sorunsuz dediginize gore ama magiskten vanced yukleyince vanced kurulu olarak gorunuyor ama ekrana gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Microg ile kurmayi diyorsaniz biliyorum hocam amacim microgsiz kurmak. Surekli bildirim uyarisi veriyor pil optimisazyonu icin a11de.