- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 275
Evet hocam deniyorum rom'ları konuları açmak için.Maşallah hocam.Gunde 3-4 rom değiştiriyoruz herhalde![]()
Evet hocam deniyorum rom'ları konuları açmak için.Maşallah hocam.Gunde 3-4 rom değiştiriyoruz herhalde![]()
şu blisi nasıl deneyebiliriz çok merak ettim.Nasıl hocam,değişmiş mi birşeyler? Bliss'le kapışır mı?![]()
Güncel sürümü upload edili değil hocam. Eve gittiğimde upload ederim kullanacaksanız.şu blisi nasıl deneyebiliriz çok merak ettim.
zaten bu aralar yine arayışa girdim denemek isterim. ama öncelikle vaktiniz varsa kısa bir deyinseniz? batarya stabillik. yani yüklemem için bana güzel şeyler anlatınGüncel sürümü upload edili değil hocam. Eve gittiğimde upload ederim kullanacaksanız.
Güzel hocam uzun süre kullandım bataryası ve stabillik konusunda bir sıkıntı yoktu gayet akıcıydı. Bataryası iyidi.zaten bu aralar yine arayışa girdim denemek isterim. ama öncelikle vaktiniz varsa kısa bir deyinseniz? batarya stabillik. yani yüklemem için bana güzel şeyler anlatın![]()
hocam müsait zaman da paylaş sana zahmet. bir de kurulum farklı ise tarif de edersin inşGüzel hocam uzun süre kullandım bataryası ve stabillik konusunda bir sıkıntı yoktu gayet akıcıydı. Bataryası iyidi.