Hocam benHocam GApps paketlerinden hangisini seçmemizi önerirsin? Basic ve full olarak 2 tane var
Sağolun hocam en son sizinle beraber masik x roma geçtim siz benden sonra nerelere atlamışsınız ben hala masikteyim Şimdi de aosp merak ettim bir de ona bakayımHocam benLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanıyorum ARM64 10.0 Pico olanı.
Paylaştığım gapps farklı bir sürüm hocam, opengapps yeni çıktı daha And10 için. Bu tür romlarda pico veya nano önerilir. Üstü sıkıntı çıkarabilir o yüzden koymaya gerek yok düşüncesindeyim.Muradovs hocam Gapps paketlerinin (pico,stock,mini vs) neleri kapsadığını gösterir bir resim/tablo vs İLK sayfaya eklenirse paketlerin neleri kapsadığı rahat anlaşılır düşüncesindeyim...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sağolun hocam en son sizinle beraber masik x roma geçtim siz benden sonra nerelere atlamışsınız ben hala masikteyim Şimdi de aosp merak ettim bir de ona bakayım
Paylaştığım gapps farklı bir sürüm hocam, opengapps yeni çıktı daha And10 için. Bu tür romlarda pico veya nano önerilir. Üstü sıkıntı çıkarabilir o yüzden koymaya gerek yok düşüncesindeyim.
CrDroid'i kurun.
Magisk kurun.
Ekran HZ 78 yapın magisk modülü ile.
Dolby Atmos'u kurun.
Benim konularım hepsi var Mi 9 SE bölümünde sonra tadını çıkarın.
Evet hocam ama çok güzel oluyor böyle biraz kullanıcam.Hocam ekran aşırtmaya dikkat edin.XDA'da birisi amoled ekranının öldüğünü yazmış.%80 parlaklıkta bile artık çok sönük kaldığını belirtmiş.
çok güzel temaEvet hocam ama çok güzel oluyor böyle biraz kullanıcam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.