daha önce kullanırken hep pe çok hoşuma gidiyordu şuan devam etmiyormuşBir kaç özelleştirme hocam.
Lawnchair launcher.
KGWT Widget
Icon Pack
sizde yapabilirsiniz.
daha önce kullanırken hep pe çok hoşuma gidiyordu şuan devam etmiyormuş
PE'nin geliştirici tam bir karaktersiz @Hlcpereira bu eleman, millet hala bağış yapıyormuş rom çıkar diye Android 10. adam paraları topladı 2 sürümde desteği çekti, geride iada etmemiş paraları.daha önce kullanırken hep pe çok hoşuma gidiyordu şuan devam etmiyormuş
Hocam gapps flashlıyamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz arm64 10 pico indirdim ama flashlanmıyor error code: 20 yazıyorPE'nin geliştirici tam bir karaktersiz @Hlcpereira bu eleman, millet hala bağış yapıyormuş rom çıkar diye Android 10. adam paraları topladı 2 sürümde desteği çekti, geride iada etmemiş paraları.
Flamegapps deneyin hocam konudakiHocam gapps flashlıyamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz arm64 10 pico indirdim ama flashlanmıyor error code: 20 yazıyor
Her şeyi yaptım reboot system dedim şuan mi ekranında bu şekilde mi açılıyor yoksa anormal bir durum mu var?Flamegapps deneyin hocam konudaki
Bu kişi note5 kullanırken telefonu bozuldu dedi sevenleri telefon hediye etti kendine böyle bir seu neden yaptı acaba yaPE'nin geliştirici tam bir karaktersiz @Hlcpereira bu eleman, millet hala bağış yapıyormuş rom çıkar diye Android 10. adam paraları topladı 2 sürümde desteği çekti, geride iada etmemiş paraları.
Mi ekranında duruyor 2-3 dakikadırHer şeyi yaptım reboot system dedim şuan mi ekranında bu şekilde mi açılıyor yoksa anormal bir durum mu var?
Romun kendi animasyon açılışı olmasi lazımMi ekranında duruyor 2-3 dakikadır