Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler hocam. Bir de cihazı alalı daha 1-2 hafta oluyor, miui rom tercih ediyorum genellikle. Greeshan romu mu tavsiye edersiniz yoksa bu rom mu daha iyi olur? Batarya önemli benim için. Greeshan 12.0.1 kullanıyorum şuan oyun oynamadıgım halde 7 saat ekran süresi alıyorum. Forumdaki diğer arkadaşlara göre düşük bir süre sanırım.
Teşekkürler hocam. Bir de cihazı alalı daha 1-2 hafta oluyor, miui rom tercih ediyorum genellikle. Greeshan romu mu tavsiye edersiniz yoksa bu rom mu daha iyi olur? Batarya önemli benim için. Greeshan 12.0.1 kullanıyorum şuan oyun oynamadıgım halde 7 saat ekran süresi alıyorum. Forumdaki diğer arkadaşlara göre düşük bir süre sanırım.
1. Wi-Fi 2.4GHz 40Mhz, 150Mbps'ye kadar çalışacak şekilde düzeltildi.
2. Patç - root olmadan bile sistem bootleoder kilidinin açık olduğunu görmüyor
3. Reklamları kapatmak için Hosts dosyası güncellendi.
Kurulumu
Dosyayı indirip, arşivden çıkarıyoruz. Telefonu Fastboota alıp bilgisayara bağlıyoruz. Dosya içinden "flash_all.bat" dosyasına çift tıklayarak kuruyoruz. Romla beraber twrp da kurulacak. Root gömülü değil. Root atmak için dosyanın içinde Magisk-v23.0.zip ve safety geçmek için hardwareoff_1.1.zip de bulunuyor. Her ikisi twrp üzerinden kuruluyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu romu denemek için kurdum miui tabanını sevenler için diyebilirim ki en iyi seçenek. sıfır kasma ve animasyonlar yag gibi. eh tabi bi aosp değil ama miui sevenler için en iyi seçenek.