Rom Lite_mod_begonia_V12.5.RGGIDXM

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Dönüşünüzü bekliyorum hocam. Özellikle şarj ve genel akıcılık konularında.
Hocam bazı sorunlara rastladım, ekran açıp kapatmalarda bazen siyah ekranda kaldı ve düzeldi sonradan ve ayarlar geç açılabiliyordu. bazı kronik sorunları var. daha bu ilk kurulumumdan kısa süre sonra yaşadığım sorunlar. Benim tavsiyem şu anlık geçilmemeli, belki ileride güncellemeler alarak iyi seviyelere gelebilir, o zaman geçebilirsiniz.

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Hocam bazı sorunlara rastladım, ekran açıp kapatmalarda bazen siyah ekranda kaldı ve düzeldi sonradan ve ayarlar geç açılabiliyordu. bazı kronik sorunları var. daha bu ilk kurulumumdan kısa süre sonra yaşadığım sorunlar. Benim tavsiyem şu anlık geçilmemeli, belki ileride güncellemeler alarak iyi seviyelere gelebilir, o zaman geçebilirsiniz.
Demek ki, android 11 romlarda deodex rom yapımları iyi gelmiyor.
Ayrıca bir iki güne güncelleme olacaktır. Sanırım bu güncelleme ile bu sorunlar düzelir.

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Demek ki, android 11 romlarda deodex rom yapımları iyi gelmiyor.
Ayrıca bir iki güne güncelleme olacaktır. Sanırım bu güncelleme ile bu sorunlar düzelir.
Hocam bizim telefon bahtsız bedevi gibi oldu, çok sevdiğim 1-2 tane custom romlardan desteğini kestiler ya. İnş desteğini tekrar sağlarlar. Tamda non-cfw yöntemi ile yükleme bulunmuşken oldu bu. Olabilir hocam güncellemeler ile daha iyi hale gelebilir.

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Kullanıcılar geliştirrici üzerine sık girdikleri için, hemen güncelleme yaptı. Bu sefer Greeshan rom üzerinde değil, stock rom üzerinde çalışmış. Tüm sorunların Greeshan romdan dolayı olduğunu açıkladı. Android 11 romlardan Deodex çıkış çok kötü oluyormuş. Android 11 romlarını Dodexse dönüştürmek için yöntem ve hususları hele çok öğrenmek gerekir.
Güncelleme 1-ci sayfaya eklendi.

Son düzenleme:

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Kullanıcılar geliştirrici üzerine sık girdikleri için, hemen güncelleme yaptı. Bu sefer Greeshan rom üzerinde değil, stock rom üzerinde çalışmış. Tüm sorunların Greeshan romdan dolayı olduğunu açıkladı. Android 11 romlardan Deodex çıkış çok kötü oluyormuş. Android 11 romlarını Dodexse dönüştürmek için yöntem ve hususları hele çok öğrenmek gerekir.
Güncelleme 1-ci sayfaya eklendi.
Bakalım hocam ileride iyi bir seviyeye gelirse bu rom gecilebilir.

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Güncellendi