Soru Linkteki batarya orijinal mi sorun yaşar mıyım?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bende Mi4 için batarya bakınırken deji geldi aklıma aldım, farklı cihazlar ancak belki fikir verir az çok.. Zamanla oturur herhalde şu an için böyle.. Bu arada cihazın Snapdragon 801 gibi bir fırın kullandığını unutmayalım :D
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada cihazda sim kart yok ve uçak modunda, bilginize.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bende Mi4 için batarya bakınırken deji geldi aklıma aldım, farklı cihazlar ancak belki fikir verir az çok.. Zamanla oturur herhalde şu an için böyle.. Bu arada cihazın Snapdragon 801 gibi bir fırın kullandığını unutmayalım :D

Usta hala bu fırını kullanıyorsan bence ona yeni termal macun sür . El falan yakar mazallah giggle~~

Şaka bir yana mi5s kullan akrabam vardı cocuk işlemci frekansını kısıyordu diye hatırlıyom çünkü ısınınca baya el yakıyordu . Gerçi bende 14nm 660 var ama oda ısınınca farksız . Çözüm için 7nm 5nm+ iyi soğutma gibi gözüküyor yada %50 işlemci gücünden feragat ki bunu pek kimse istemez.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Usta hala bu fırını kullanıyorsan bence ona yeni termal macun sür . El falan yakar mazallah giggle~~

Şaka bir yana mi5s kullan akrabam vardı cocuk işlemci frekansını kısıyordu diye hatırlıyom çünkü ısınınca baya el yakıyordu . Gerçi bende 14nm 660 var ama oda ısınınca farksız . Çözüm için 7nm 5nm+ iyi soğutma gibi gözüküyor yada %50 işlemci gücünden feragat ki bunu pek kimse istemez.
Hocam redmi note 8 kullanıyorum normalde.. Mi4 öyle duruyordu, pat diye kapanmalar filan olunca dedim batarya alayım, sonuçta mi4 kadar sağlam bir cihaz yok bence.. O çelik kasası yeter :D öyle durup kendi kendine çürüsün istemedim, büyük dosyalar indirirken filan onu kullanıyorum, sonra otg üstünden hafıza kartına atıyorum.. Işe yarıyor yani :)

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Batarya orjinal değil.Mi6 Stock batarya 3350 mAh ama fotoğrafı dikkatli incelerseniz linkteki batarya 3250 mAh bu bile orjinal olmadığını kanıtlar :) Deji alın orjinal olmasın ama kaliteli olsun sağlam olsun.Kolay gelsin.
Edit: Şimdi arkadaşlar yazacaktır 3250/3350 yazıyor diye fakat hiçbir bataryada orjinalse böyle bir yazı bulunmaz

mi 6 için orjinal batarya yoktur zaten. orjinal olsada değerleri düşmüştür deji alınabilir.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam redmi note 8 kullanıyorum normalde.. Mi4 öyle duruyordu, pat diye kapanmalar filan olunca dedim batarya alayım, sonuçta mi4 kadar sağlam bir cihaz yok bence.. O çelik kasası yeter :D öyle durup kendi kendine çürüsün istemedim, büyük dosyalar indirirken filan onu kullanıyorum, sonra otg üstünden hafıza kartına atıyorum.. Işe yarıyor yani :)
Bende yanlış anlayıp şaşırdım . Güzel mantıklı

Emrullahaltan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi6
Konular
6
deji bataryada talihsizlik yaşayan benimle birlikte bir kaç kişi var
batarya büyük geliyor ve arka kapak tam kapanmıyor bu zamanla cihazın içine toz kaçmasına sebep olup kamerayı bozabiliyor veya performansını etkiliyor daha önce de aynı şikayetten göndermiştim yeni gönderilen batarya da büyük geliyor kameram da bozuldu
bunları da göz önünde bulundurun derim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teknoloji her zaman biraz şans işidir maalesef. Arka camdan toz alabilir tabiki ona uygun bir yapıştırıcı şart. Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Oldukça güzel demeyimlerinizi aktardığıniz için sağolun.

Üst Alt