Soru Linkteki batarya orijinal mi sorun yaşar mıyım?

Emrullahaltan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi6
Konular
6
İyi günler. Cihaz 3 yıldır aynı pille çalışıyor biraz eskidi zamanla bu linkteki pil hakkında bilgisi olan var mıdır, dışardan bakınca orijinal gibi durmakta yoksa deji mi alayım?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
İyi günler. Cihaz 3 yıldır aynı pille çalışıyor biraz eskidi zamanla bu linkteki pil hakkında bilgisi olan var mıdır, dışardan bakınca orijinal gibi durmakta yoksa deji mi alayım?

Türkiyeden alacaksanız deji almanızı öneriyorum
bu şekilde alacaksanız aliexpress gibi sitelerden almanızı öneririm,daha fazla yorum ve geri dönüş var hatta forumda konusu da vardı Mi 6 bölümünü inceleyin.

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5

Batarya orjinal değil.Mi6 Stock batarya 3350 mAh ama fotoğrafı dikkatli incelerseniz linkteki batarya 3250 mAh bu bile orjinal olmadığını kanıtlar :) Deji alın orjinal olmasın ama kaliteli olsun sağlam olsun.Kolay gelsin.
Edit: Şimdi arkadaşlar yazacaktır 3250/3350 yazıyor diye fakat hiçbir bataryada orjinalse böyle bir yazı bulunmaz

Emrullahaltan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi6
Konular
6
Batarya orjinal değil.Mi6 Stock batarya 3350 mAh ama fotoğrafı dikkatli incelerseniz linkteki batarya 3250 mAh bu bile orjinal olmadığını kanıtlar :) Deji alın orjinal olmasın ama kaliteli olsun sağlam olsun.Kolay gelsin.
Edit: Şimdi arkadaşlar yazacaktır 3250/3350 yazıyor diye fakat hiçbir bataryada orjinalse böyle bir yazı bulunmaz
Çok teşekkür ederim arka cami açtım orası siyah kapalı okuyamadım lakin üretici firma doğru o kapasite bilgisi genel olarak farklı orijinallerde olabiliyor daha önce deneyimledim bu şekilde kapasite belirtebilen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiyeden alacaksanız deji almanızı öneriyorum
bu şekilde alacaksanız aliexpress gibi sitelerden almanızı öneririm,daha fazla yorum ve geri dönüş var hatta forumda konusu da vardı Mi 6 bölümünü inceleyin.
Teşekkür ederim deji ye yonelecegim galiba kullanan varsa bu pili tavsiyesi üstüne alacaktım.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bende mi 8 lite için aliexpress olsun türkiye olsun orjinal bulamadım . Çinde 95yuan a servis takıyor ama bura bildiğin gibi genelde ölü pillere etiket basılıyor veya çakma . Deji pilde çok olumlu dönüşler var bende öneririm.

Emrullahaltan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi6
Konular
6
Bende mi 8 lite için aliexpress olsun türkiye olsun orjinal bulamadım . Çinde 95yuan a servis takıyor ama bura bildiğin gibi genelde ölü pillere etiket basılıyor veya çakma . Deji pilde çok olumlu dönüşler var bende öneririm.
Teşekkür ederim bende dejiye yönelecegim şimdilik 3.5 saat ekran sürem var biraz daha düşsün 2 saat civarına takacağım artık.

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
deji bataryada talihsizlik yaşayan benimle birlikte bir kaç kişi var
batarya büyük geliyor ve arka kapak tam kapanmıyor bu zamanla cihazın içine toz kaçmasına sebep olup kamerayı bozabiliyor veya performansını etkiliyor daha önce de aynı şikayetten göndermiştim yeni gönderilen batarya da büyük geliyor kameram da bozuldu
bunları da göz önünde bulundurun derim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Çok teşekkür ederim arka cami açtım orası siyah kapalı okuyamadım lakin üretici firma doğru o kapasite bilgisi genel olarak farklı orijinallerde olabiliyor daha önce deneyimledim bu şekilde kapasite belirtebilen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim deji ye yonelecegim galiba kullanan varsa bu pili tavsiyesi üstüne alacaktım.
Yo elbette vardır ama Xiaomi cihazlarda yok.Bide biliyorsunuz Xiaomi cihazların bataryası genelde 2 yılda ölüyor diye orjinal diye çok çakma var ondan dedim.Kolay Gelsin Kendinize iyi bakın

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
32
deji bataryada talihsizlik yaşayan benimle birlikte bir kaç kişi var
batarya büyük geliyor ve arka kapak tam kapanmıyor bu zamanla cihazın içine toz kaçmasına sebep olup kamerayı bozabiliyor veya performansını etkiliyor daha önce de aynı şikayetten göndermiştim yeni gönderilen batarya da büyük geliyor kameram da bozuldu
bunları da göz önünde bulundurun derim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben 2 gün önce taktım deji batarya
sizinkine benzer yorumlar okumuştum batarya yerine tam oturmuyor diye
biraz tedirginlik yaşasam da denemek istedim
batarya yuvasına tam oturdu, hiç sıkıntı yaşatmadı
el becerim çok kötü olmasına rağmen gayet kolaylıkla takabildim bataryayı
telefoncuya filan para vermeye gerek yokmuş, internetteki videoyu izleyerek kolayca yaptım

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Tüm orijinal bataryaların üzerinde tipik ve min değerleri olur (min/typ) şeklinde,tıpkı resimde olduğu gibi.Bu kesin orijinal veya sahte demek değil ama orijinal tüm bataryalarda da değerler bu şekilde yazar.Xiaomi'nin kendi sitesinde bile değerler bu şekilde yazıyor.Her bir ürünün pil kapasitesi değişebilirken, tipik değer, bir partideki her ürün için gerçek pil kapasitelerinin ortalama değerini ifade eder.Nominal değer, IEC61960 test standartlarına göre doğrulanan minimum pil kapasitesidir.

Üst Alt