Rom LineageOS 21.0 Resmi (Android 14)

Erkantr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
yaklaşık 5 senedir mi6 kullanıyorum. telefonuma lineageos 21 kurdum telefon yeni telefon gibi oldu. telefonun hızı az da olsa artmış gibi görünüyor, ayrıca ekran süresi de oldukça uzadı. lineageos ta yüz tanıma olmadığı için o özellik gitti ama önemi yok benim için. ufak tefek bazı basit problemler var gibi ama eskisinden çok daha iyi oldu. ana ekranı sağa kaydırınca google ın haberlerinin bulunduğu kısımda bir habere dokunduğumda hiçbir tepki vermiyor, haber açılmıyor. WhatsApp'ta okunmamış mesajlar olduğunda kaç tane olduğunu gösteriyordu eskiden, şimdi sadece bir nokta var o güzel değil. bir de telefonumun orijinal kamera uygulamasını daha çok beğeniyordum. eski kamera uygulamasına ulaşabileceğim bir yöntem var mı ?

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
yaklaşık 5 senedir mi6 kullanıyorum. telefonuma lineageos 21 kurdum telefon yeni telefon gibi oldu. telefonun hızı az da olsa artmış gibi görünüyor, ayrıca ekran süresi de oldukça uzadı. lineageos ta yüz tanıma olmadığı için o özellik gitti ama önemi yok benim için. ufak tefek bazı basit problemler var gibi ama eskisinden çok daha iyi oldu. ana ekranı sağa kaydırınca google ın haberlerinin bulunduğu kısımda bir habere dokunduğumda hiçbir tepki vermiyor, haber açılmıyor. WhatsApp'ta okunmamış mesajlar olduğunda kaç tane olduğunu gösteriyordu eskiden, şimdi sadece bir nokta var o güzel değil. bir de telefonumun orijinal kamera uygulamasını daha çok beğeniyordum. eski kamera uygulamasına ulaşabileceğim bir yöntem var mı ?
Maalesef yok sanırsam entegre edemiyorlar, gcam kullanabilirsiniz özellikle gece çekimleri çok iyi bunun dışında ben nova launcher kullanıyorum özelleştirmesi bol, yüz tanıma ve biraz daha fazla özelleştirme olsun derseniz crdroid öneririm daha farklı bir sürü rom mevcut android 15 geliştirmesini ilk alacak olan romlar lineage OS ve crdroid olur diye düşünüyorum.

Infinix X6871 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkantr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Gcam nasil kuruluyor. Ayrica mi6 da edevlet kullanirken nfc yi kullanamiyorum uygulama nfc izni verildiği halde nfc izni istiyor. Bir de lineageos icin yeni surumler bildirim olarak telefonuma geliyor bu yeni surumleri yukledigimde ayarlarim silinir mi. Gapps olarak nikkigaps kurdum ancak bunu degistirmek istiyorum nasil silip kurabilirim. Teşekkürler

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Gcam nasil kuruluyor. Ayrica mi6 da edevlet kullanirken nfc yi kullanamiyorum uygulama nfc izni verildiği halde nfc izni istiyor. Bir de lineageos icin yeni surumler bildirim olarak telefonuma geliyor bu yeni surumleri yukledigimde ayarlarim silinir mi. Gapps olarak nikkigaps kurdum ancak bunu degistirmek istiyorum nasil silip kurabilirim. Teşekkürler
edevlet problemi bende de vardı. Şimdi Samsung kullanıyorum, sorun yok.

Telefon üzerinden yeni sürümleri yüklediğinizde verileriniz silinmez.

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12

edevlet nfc sorunu bende de vardı

Üst Alt