- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Konular
- 67
arkadaşlar lineage rom yükledim fakat parmak izini aktif edemiyorum var mıdır bu sorunu daha önce yaşayan bilen ?
fastboot flash recovery c:\recovery.imgEvet hocam ilk önce verdiğim linkteki dosyayı,daha sonra üzerine romu flashlayacaksınız...
hocam error almadan yüklendi çok sağolasın öğrenmek için soruyorum romdan önce flashladıgım dosya tam olarak ne oluyor ?Evet hocam ilk önce verdiğim linkteki dosyayı,daha sonra üzerine romu flashlayacaksınız...
Hocam sorunu hallettim de birşey soracağım menüyü yukardan aşağı şeklinde. Launcher indirmeden sağdan sola yapma şansım var mı?Mi5 için ben hiçbir sıkıntı yaşamadım gemini sürümü zaten mevcuttu. Parmak izim de çalışıyordu hatta ana ekran tuşunu dokunmatik bir yapmıştım. Bence güncel temiz kurulum yaparsanız sorun çözülür
Nova da en son uygulamaların yerini kendim değiştiremiyordum alfabetik sıraya göre oluyordu sadece hala öyle miYok hocam.Kendi launcheri çok fazla özelleştirme sunmuyor...Ama nova launcher tavsiye ederim,tamamen özelleştirilebilir.Ayrıca pixel launcher gibi uygulamalara uzun dokunuşta menüler açılıyor (bir nevi 3d touch gibi)
Eğer düzeldiyse nova indireyim olmafı zenul hoşuma gidiyorNova da en son uygulamaların yerini kendim değiştiremiyordum alfabetik sıraya göre oluyordu sadece hala öyle mi