- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Konular
- 67
arkadaşlar lineage rom yükledim fakat parmak izini aktif edemiyorum var mıdır bu sorunu daha önce yaşayan bilen ?
Pil performansı harika baya beğeniyorum lineageyi. Önceden yoktu bu sorun. Temiz kurulum yapayım birde öyle deneyeyimMaalesef sadece Nightly, yani haftalık olanlar var, Stable yok....başka Custom ROM'lar deneseniz?
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Pil performansı harika baya beğeniyorum lineageyi. Önceden yoktu bu sorun. Temiz kurulum yapayım birde öyle deneyeyimMaalesef sadece Nightly, yani haftalık olanlar var, Stable yok....başka Custom ROM'lar deneseniz?
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Tabi ki buda bir Alternatif Çözüm...İnşallah muvaffak olursunuzPil performansı harika baya beğeniyorum lineageyi. Önceden yoktu bu sorun. Temiz kurulum yapayım birde öyle deneyeyim
Temiz kurulum deneyeyim o zamanGüncel firmware dosyasını yüklerseniz sorun kalmayacaktır. Xda'da son sürüm firmware dosyasını bulabilirsiniz, bende de mi5 var hiç bir şekilde parmak izi sorun olmadı.
Kesinlikle...Temiz kurulum deneyeyim o zaman
Hocam romu kurarken error 7 hatası alıyordum biraz araştırınca zipten bir dosyadan biryer silmek gerekiyor diyordu. Siz böyle bişey yaptınız mı? Acaba o sildiğim bölümden dolayı mı bu sorun çıktı?Mi5 için ben hiçbir sıkıntı yaşamadım gemini sürümü zaten mevcuttu. Parmak izim de çalışıyordu hatta ana ekran tuşunu dokunmatik bir yapmıştım. Bence güncel temiz kurulum yaparsanız sorun çözülür
.-Zip ten bişey silmeyin.
-Twrp den 4 wipe yapın (sistem, dalvik, veri, önbellek)
-Buradaki dosyayı yükleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-Sonra wipe yapmadan romu yükleyin...
bu attıgınız dosya ne oluyor twrp den flashlayacakmıyım ?-Zip ten bişey silmeyin.
-Twrp den 4 wipe yapın (sistem, dalvik, veri, önbellek)
-Buradaki dosyayı yükleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-Sonra wipe yapmadan romu yükleyin...
tamamdır hocam birşey soracağım twrpyi kurduktan sonra direk twrp ye nasıl geçiş yapacagım ? geçiyorum da galiba daha kısa yolu varEvet hocam ilk önce verdiğim linkteki dosyayı,daha sonra üzerine romu flashlayacaksınız...