- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Konular
- 67
arkadaşlar lineage rom yükledim fakat parmak izini aktif edemiyorum var mıdır bu sorunu daha önce yaşayan bilen ?
anasayfaya dönmek için ayarlarda yeri var fakat çalışmıyor ve kilit ekranı bölümünde hiç gözükmüyorNasıl aktif edemiyorsunuz kilit açmada mı yoksa ana Sayfaya dönmek için mi? Ana sayfa için ayarlar>ek düğmeler oradan aktif edebilirsiniz.
Çok eskiden beri Custom Romlarda, Stock ROM'larda çalışan bazı önemli Özellikler maalesef çalışmamakta....Özellikle de eski adı Cyanogen Mod, Yeni adıyla Lineage OS Romlarda (bazıCihaz modellerindeki istinalar hariç)arkadaşlar lineage rom yükledim fakat parmak izini aktif edemiyorum var mıdır bu sorunu daha önce yaşayan bilen ?
2 ay önce indirdiğimde parmak izinde sorun yoktu şuan var anlamadım. 2 ay önceki sürümü bulamadım nerden bulabilirimÇok eskiden beri Custom Romlarda, Stock ROM'larda çalışan bazı önemli Özellikler maalesef çalışmamakta....Özellikle de eski adı Cyanogen Mod, Yeni adıyla Lineage OS Romlarda (bazıCihaz modellerindeki istinalar hariç)
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
L-OS Download sayfasına gidin, Sizin Cihaz için olana, belki hala mevcuttur....CM zamanında vardı galiba eski Sürümler2 ay önce indirdiğimde parmak izinde sorun yoktu şuan var anlamadım. 2 ay önceki sürümü bulamadım nerden bulabilirim
Yabancı bir forumda son sürüm global geliştirici kurup öyle yükleyin demiş alakası var mıdır acabaÇok eskiden beri Custom Romlarda, Stock ROM'larda çalışan bazı önemli Özellikler maalesef çalışmamakta....Özellikle de eski adı Cyanogen Mod, Yeni adıyla Lineage OS Romlarda (bazıCihaz modellerindeki istinalar hariç)
Valla bu geliştiriciler bir tarafı düzeltirken, başka bir tarafı yanlışlıkla da olsa, bazen bozabiliyorlar....O nedenle bir önceki önerimi uygulayın LütfenYabancı bir forumda son sürüm global geliştirici kurup öyle yükleyin demiş alakası var mıdır acaba
1 ay önceki var en eski onu da denedim aynı toplam 3 tane denedim ordakilerden hepsi aynıValla bu geliştiriciler bir tarafı düzeltirken, başka bir tarafı yanlışlıkla da olsa, bazen bozabiliyorlar....O nedenle bir önceki önerimi uygulayın Lütfen