- Adım
- Bella
- Cihazım
- sagit
- Konular
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi siz yazınca PE'nin konusuna baktım orada hatırlıyordum. O konuda geliştirici vendor istemiş, şimdi ben xda'dan baktığımda FW ile ilgili bir yazım yok fakat altta üyeler kendi aralarında FW yüklediklerini belirtmiş ama sürüm hangisi vs. bu konu hakkında bir öneri yok.Canpro hocam, lineage kullanıp da memnun olmayanı görmedim, özelleştirme yok diye yakınanlar hariç hocam siz redmi note 8 kullanıyorsunuz, Mi6 ile Redmi note 8 için çıkan romlar farklı, mesela mi6 için endenozya romu yok..
nokta hocam bakacak bakacak rom yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satıcı, vendor anlamına gelir, bazı geliştiriciler vendor wipe ister, hatta bazıları zorunlu kılar.. Yani romu yapan sil diyorsa silme taraftarıyım..
Vendor'u silince sanıyorum geliştirici seçenekleri gibi ayarlar da gitmiş oldu. Depolama da boş olduğu için ROM'da yükleyemiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Bilgisayar cihazı görmüyor ve telefonun içi boş. TWRP ve Bootloader ekranlarına geçiş yapabiliyorum sıkıntı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
# Ek: Sanıyorum cihazım bu işlemde brick olmuş oluyor, bunun için Mi Flash Tool ile orjinal Xiaomi yazılımını yükleyip ardından sıfırdan TWRP yükleyip, işlemleri sıfırdan mı yapmam gerekiyor? 2 defa yazılım mı yüklemiş olucam yoksa bir çözümü var mıdır?
Son düzenleme: