- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Redmi Not 4X
- Meslek
- PLC Mekanik Bakım
- Konular
- 25
Rica ederim iyi forumlarTeşekkürler.

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim iyi forumlarTeşekkürler.
Yapmak istediğiniz tam olarak nedir. Twrp girerken ekran pin kodunu girersen şifre açılır ve twrp üzerinden ne istersen yapabilirsin. Sistemi açtığında tekrar kilitlenir.Los 15.1 kendiliğinden cihaziçi şifrelemiş.
Decryt nasıl yapacağım ayarlarda görünmüyor. Cihaz şifreli diyor bilgi veriyor sadece
Twrpye girerken bile desenimi soruyor
Miflash ile rom atarken sorun çıkartır bu
Nasıl cihaz şifrelemeyi kaldırabilirim?
Miflash ile orijinal roma dönmek istiyorum bunu yapamayacağım çünkü, cihaz depolaması şifrelenmişYapmak istediğiniz tam olarak nedir. Twrp girerken ekran pin kodunu girersen şifre açılır ve twrp üzerinden ne istersen yapabilirsin. Sistemi açtığında tekrar kilitlenir.
Miflash la felan uğraşma twrp yüklü ise direk olarak twrpden orjinal romu flaşla. Ama öncesinde full format at twrp yeniden başlat ve stock dosyasını telefona kopyala. Sonra twrp ile flashla.Miflash ile orijinal roma dönmek istiyorum bunu yapamayacağım çünkü, cihaz depolaması şifrelenmiş
Encryption varken Phone crypted iken twrpde deseni girdikten sonra başka roma geçebilir miyim? Şuan lineage os yüklü ayarlardan şifrelemeyi kaldır diye bir yer yok. Omni romda falan belki vardır diye geçmeyi düşünüyorum
Diğer sorum ise Device encryption ı nasıl kaldırabilirim?
Teşekkürler
Lineageos da sesi yükseltebilen var mı arkadaşlar?
Bunu daha önce denemiştim. Herhangibir faydası yok. Arttırmak istediğim ses dışa verilen ses. Miui de iş yerinde gürültülü ortamda youtube dan video açtığımda rahatca duyarken lineageos da nerdeyse hiç duyulmuyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu daha önce denemiştim. Herhangibir faydası yok. Arttırmak istediğim ses dışa verilen ses. Miui de iş yerinde gürültülü ortamda youtube dan video açtığımda rahatca duyarken lineageos da nerdeyse hiç duyulmuyor.