S
Silinen üye 107783
Guest
Üçüncü parti kaynaklardan gelen temalar desteklenmemektedir hatası alıyorum ne yapmalıyım?
Miu theme ediyor kullanarak yükleyin. Sonrasında temalar uygulamasıyla temayı seçip kullanabilirsiniz.
Üçüncü parti kaynaklardan gelen temalar desteklenmemektedir hatası alıyorum ne yapmalıyım?
Zaten temalardan yüklüyorum.Miu theme ediyor kullanarak yükleyin. Sonrasında temalar uygulamasıyla temayı seçip kullanabilirsiniz.
Vaktim olursa yarin aksama Türkçe ye cevirmeye calisicam eğer yükleyen arkadaşın da izni olursa link atarım burayaTürkçe ya da İngilizce yapacak babayiğit var mı
Bekliyoruz hocam kolay gelsinVaktim olursa yarin aksama Türkçe ye cevirmeye calisicam eğer yükleyen arkadaşın da izni olursa link atarım buraya
Hocam tema mağazası haricinde tema yüklemek icin beta rom ya da custom rom kullanmaniz gerekliZaten temalardan yüklüyorum.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beklemedeyiz. Şimdiden teşekkürler hocamVaktim olursa yarin aksama Türkçe ye cevirmeye calisicam eğer yükleyen arkadaşın da izni olursa link atarım buraya
Teşekkür ederim hocamHocam tema mağazası haricinde tema yüklemek icin beta rom ya da custom rom kullanmaniz gerekli
Elinize sağlık hocam...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir