- Adım
- Yunus emre
- Cihazım
- Redmi k30 poco
- Konular
- 70
Format icinde bios yazilimlari olurmu hocam ?Format atın düzelecektir.
Duzelmez ise norton gost ile de yapılabilir
Format icinde bios yazilimlari olurmu hocam ?Format atın düzelecektir.
Format içinde bios yazılımları bulunmaz, bios da sorun yok zaten, güncelleme sonrası bilgisayarı yeni olarak görüyor, o yüzden format atın düzelecektir dedim, en garanti yöntem aynı ss ler ile Twitter üzerinden Microsoft yardım ile irtibata geçmek, anında çözüm sunulur.Format icinde bios yazilimlari olurmu hocam ?
Duzelmez ise norton gost ile de yapılabilir
Yani yinede bizim dedigimiz gibi olmus güncelleme sonrasi benim dedgm gbi . Oyle görünüyor ama bios diyo hocam bootlop olmsFormat içinde bios yazılımları bulunmaz, bios da sorun yok zaten, güncelleme sonrası bilgisayarı yeni olarak görüyor, o yüzden format atın düzelecektir dedim, en garanti yöntem aynı ss ler ile Twitter üzerinden Microsoft yardım ile irtibata geçmek, anında çözüm sunulur.
Bende ordaki hazırlanıyor yazisindan dedim zatenFormat içinde bios yazılımları bulunmaz, bios da sorun yok zaten, güncelleme sonrası bilgisayarı yeni olarak görüyor, o yüzden format atın düzelecektir dedim, en garanti yöntem aynı ss ler ile Twitter üzerinden Microsoft yardım ile irtibata geçmek, anında çözüm sunulur.