S Selanik01 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Kemal Cihazım Sony xperiaz Yaş 48 Konum Adana Katılım 4 Aralık 2016 Konular 10 Mesajlar 26 Tepkime puanı 4 Puanları 3 14 Şubat 2017 #1 merhaba yurtdışından le3 pro getirttim imei kalıcı olarak değiştirebiliyormuyum nasıl yapmam gerekiyor
merhaba yurtdışından le3 pro getirttim imei kalıcı olarak değiştirebiliyormuyum nasıl yapmam gerekiyor
VSM Emekli Yönetici Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım VESİM Cihazım Mİ5 32 GB Konum şanlıurfa/ birecik Katılım 12 Ağustos 2014 Konular 64 Mesajlar 2.324 Tepkime puanı 2.006 Puanları 188 14 Şubat 2017 #2 Selanik01' Alıntı: merhaba yurtdışından le3 pro getirttim imei kalıcı olarak değiştirebiliyormuyum nasıl yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla ... forumda illegal yömntem olduğu için burdan ne yazık ki bir şey yapamayız zenex veya sw33tking hocama ulaşın Oyla: Oyla 0 Downvote
Selanik01' Alıntı: merhaba yurtdışından le3 pro getirttim imei kalıcı olarak değiştirebiliyormuyum nasıl yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla ... forumda illegal yömntem olduğu için burdan ne yazık ki bir şey yapamayız zenex veya sw33tking hocama ulaşın