Hocam selamlar yakın arkadaşımla aynı zamanda aldık 2 adet mi8se ondaki 128 benimki 64gb idi sizin problem ondada var gibiydi sesi az geliyor felan hatta telefon yavaşlıyor bazen felan diyordu. Yanyana geldiğimizde onun beyaz ekranla benim ekranın alakası yoktu onda dediginiz gibi çentik altında baya gölge vardı sanki fit değildi ekran ön panele. Sizden programı gördüm az önce yükledik baktık sizinkiyle aynı donanım.Simdi kendisi mi9t almaya karar verdi. Ben de forumda yazılan hiçbir hata yoktu ne ısınma ne wifi nede ekran problemi hatta aksine düşük ışıkta güneş altında kullanıyordum ona rağmen ekrandan aşırı memnundum. O kadar insan şikayet ediyor benim gözler mi bozuk diyordum. Panel Samsung mus şimdi öğrendim. Ayrıca lpddr4 niye koymuşlar her telefon farklı demek ki ddr4x ile ddr4 arasında hem güç kullanımı varki var ddr4x 0.60 kusur volt ile çalışıyor ddr4 1.10 kusur ddr4x ona rağmen %5 %10 daha hızlı sonuçta gözle anlasilabilir mi onu bilmiyorum ama ilginç geldi bu kadar ses modülleri bile değişik her telefonun demek ki