- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Mi8Lite 128/RN7
- Konular
- 0
Çentik yanında gölge var mı?Ekran paneli Boe hocam.
Çentik yanında gölge var mı?Ekran paneli Boe hocam.
Hayır hocam.Çentik yanında gölge var mı?
O zaman benim panel tianma çıktı, sağolun...Hayır hocam.
Nasıl bir gölge hocam?O zaman benim panel tianma çıktı, sağolun...
Fotoğrafını şuan çekemem zaten çeksem de anlaşılmaz. Youtubeden beyaz ekran videosu açın çentiğe bakın. Derinliği varmış gibi siyah gözüküyor. 90 derece açıyla çok belli değil ama bir şeyler ters.Nasıl bir gölge hocam?
Karşıdan bakınca gölge hafiften belli. 45 derecelik açıyla bakınca derinlik gözüküyor. Sanki saydam bir tabakadan çentiğin derinliğini görüyor gibiyim.Fotoğrafını şuan çekemem zaten çeksem de anlaşılmaz. Youtubeden beyaz ekran videosu açın çentiğe bakın. Derinliği varmış gibi siyah gözüküyor. 90 derece açıyla çok belli değil ama bir şeyler ters.
Hocam farkettim ki benim ekran aslında baya sarıymış. Cihazı satın aldığım gün ekranı soğuk moda almıştım az önce normale çekince sarımtrak oldu. Tianma ekranın belirtileri bunlar.Nasıl bir gölge hocam?
Hocam uzun bir süreden sonra tekrar merhaba. MiUi 11 aldıktan sonra bl kilidini açıp, twrp yükleyim root attım. Ve öğrendim ki gerçekten tianma panelim varmış.Nasıl bir gölge hocam?
Merhaba hocam. Titanma Boe'ye daha kaliteli bir panel. Boe fazla sarımtırak kalıyor.Hocam uzun bir süreden sonra tekrar merhaba. MiUi 11 aldıktan sonra bl kilidini açıp, twrp yükleyim root attım. Ve öğrendim ki gerçekten tianma panelim varmış.
Açıkçası arkadaşta boe panel var aynı cihaz. Benimki daha sarımtırak kalıyor. Çok da önemli değil ama aradaki en büyük fark dokunmatik hissi gibi. Benim cihazım daha hassas. Dokunmatik paneller de değişiyor paneller değişince.Merhaba hocam. Titanma Boe'ye daha kaliteli bir panel. Boe fazla sarımtırak kalıyor.
Allah ghost screen vs. başka dert vermesin be hocam..Açıkçası arkadaşta boe panel var aynı cihaz. Benimki daha sarımtırak kalıyor. Çok da önemli değil ama aradaki en büyük fark dokunmatik hissi gibi. Benim cihazım daha hassas. Dokunmatik paneller de değişiyor paneller değişince.