Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim telefon Xiaomi Redmi Note 7 bende 2 aydır kyk wifisine giremiyorum.Telefon sıfır fakat IMEI attık.Normal Wifi'lere giriyor ama kyk wifisine bağlanıp hemen tekrar çıkıyor sürekli çıkıp çıkıp giriyor.Giriş ekranı bazen geliyor gelse bile yazamadan geri gidiyor.Siteden girince de olmuyor hatta konum farklı bir yurt çıkıyor.Bildirim çubuğuna HTML görüntüleyici diye bir şey geliyor.Yardımcım olursnız çok sevinirim.Yoksa telefonu değiştircem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim telefon Xiaomi Redmi Note 7 bende 2 aydır kyk wifisine giremiyorum.Telefon sıfır fakat IMEI attık.Normal Wifi'lere giriyor ama kyk wifisine bağlanıp hemen tekrar çıkıyor sürekli çıkıp çıkıp giriyor.Giriş ekranı bazen geliyor gelse bile yazamadan geri gidiyor.Siteden girince de olmuyor hatta konum farklı bir yurt çıkıyor.Bildirim çubuğuna HTML görüntüleyici diye bir şey geliyor.Yardımcım olursnız çok sevinirim.Yoksa telefonu değiştircem.
ekran kaydedici ile video çektim fakat "Yüklenen dosya izin verilen uzantıları kapsamıyor" yazıyor video ile daha anlaşılır olurdu.rom derken tam anlamadım nereden bakabilirim.
Cihazınızla alakalı bir problem olmayabilir şuanda yurtlara yeni girişler yapıldığı için yüzlerce kişi aynı anda wifi ye girmek istiyor tabi bu durumda kaldırmaya bilir. Bekleyin yada tarayıcınızın gizli sekmesinden açmayı deneyebilirsiniz
DNS ayarını nereden ve nasıl yapalım SS ile kısaca anlatırsanız çok hoş olur (ıp ayarlarından statiği seçip DNS yi değiştirdim olmadı siz ne yaptınız acaba)