1995 yılında ilk cep telefonumu kulanmaya başladığımda Başarı ve KVK vardı... Şu anda Delta, Teleservice vs. bir sürü hem distribütör hemde servis hizmeti yapan firma var. sonuçta KVK köklü bir firma. Bizim milletimizde de illaki Türkiye garantili olsun kafası varken bence iyi birşey.. Çünkü bu benim ilk Xiaomi cihazım değil, kullandığım tüm Xiaomi cihazları sim kayıtlıydı.. Cihazı satarken insanların sorduğu tek şey " Cihaz bozulursa nerede yaptırtacağım".. İnsanların kafasında hep bu soru var zaten. Böyle bir durumdayken Mi6 için aradaki 144 TL fark ise çok değil bence. Birde şöyle bir açıdan bakacağım, benim gibi bir cihazı 3-5 ay kulanıp model yükseltmek için satmak gerektiğinde satarken bir KVK garantili demek var, birde Delta garantili demek var (Delta garantili dediğinde Adam o ne diyor yaa)..Bunun gibi birkaç neden daha sıralayabiliri tabii ki, o yüzden benim tercihim KVK garantisinden yana olurdu. Haa birde şu var tabii ki; KVK serviste çok mu iyi? Tabii ki hayır. Neredeyse Türkiye'de ki tüm servisler Samsung, LG, Sony, KVK, Başarı, Teleservice hepsinin çok kötü yanları var. Dediğim gibi KVK yılların firması..