Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

Hangi yetkili servis firmasının güvencesinde bulunan cihazları almayı tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    459

sercansafak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan Şafak
Cihazım
Mi5 Prime
Meslek
Dış Ticaret
Konular
2
Şahsen KVK diyorum, neden derseniz illaki KVK'nın da olumsuz referansları vardır ama Delta hakkında forumda okuduklarım onun hakkında olumsuz düşünmeme neden oldu. Ve yılların KVK'sı bir sıkıntı yaşadığımızda daha kurumsal olduğu için bu yüzden de daha güvenilir olur diye düşünüyorum.

erayoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERDEM
Cihazım
Mİ 5S BLACK
Konular
0
çok isabetli bir karar olmuş, tebrikler. KVK gibi kendini kanıtlamış bir servisin bu telefonun arkasında olduğunu bilmek güven veriyor kesinlikle. Benim telefonun şarz cihazı bozuk çıktı kutudan delta servisi aradım fatura istediler fatura kayıp ama garanti belgesi var migrostan kaşeli ve imzalı bunu belirttiğim halde fatura istediler, halbuki bu belge yeterli garanti için, işin hukuki boyutunu bile bilmiyorlar tüketici mahkemesine gitsem kazanır alırdım ama şarz aleti için değmez!

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Deltayı seçtim, iki firmaya da bugüne kadar işim düşmedi. O nedenle maliyeti göz önüne aldım.

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
1995 yılında ilk cep telefonumu kulanmaya başladığımda Başarı ve KVK vardı... Şu anda Delta, Teleservice vs. bir sürü hem distribütör hemde servis hizmeti yapan firma var. sonuçta KVK köklü bir firma. Bizim milletimizde de illaki Türkiye garantili olsun kafası varken bence iyi birşey.. Çünkü bu benim ilk Xiaomi cihazım değil, kullandığım tüm Xiaomi cihazları sim kayıtlıydı.. Cihazı satarken insanların sorduğu tek şey " Cihaz bozulursa nerede yaptırtacağım".. İnsanların kafasında hep bu soru var zaten. Böyle bir durumdayken Mi6 için aradaki 144 TL fark ise çok değil bence. Birde şöyle bir açıdan bakacağım, benim gibi bir cihazı 3-5 ay kulanıp model yükseltmek için satmak gerektiğinde satarken bir KVK garantili demek var, birde Delta garantili demek var (Delta garantili dediğinde Adam o ne diyor yaa)..Bunun gibi birkaç neden daha sıralayabiliri tabii ki, o yüzden benim tercihim KVK garantisinden yana olurdu. Haa birde şu var tabii ki; KVK serviste çok mu iyi? Tabii ki hayır. Neredeyse Türkiye'de ki tüm servisler Samsung, LG, Sony, KVK, Başarı, Teleservice hepsinin çok kötü yanları var. Dediğim gibi KVK yılların firması..

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
insallah kimsenin basına gelmez ama ekran arızasını 2 serviste yapmayacağına göre pekte önemli değil nerden garantili olacağı ben deltayı tercih ederim en azından fiyatı ucuz

oskans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
mi 6
Konular
16
Alınan garanti hizmetinden hiç faydalanamadım ürünlerde hep bir sorun oluştu şimdi bakış açım şu yönde garantisiz ucuz olsun ya kendin yap yada parasıyla işin ustasına yaptır :)

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Hocam zamanla hep beraber göreceğiz ancak Delta ile ilgili en fazla şikayeti zayıf işçilik nedeniyle alıyoruz. KVK ise bu konuda tam garanti veriyor. Özetle aradaki fark işçilik ve KVK markasına veriliyor.

Daha önce yapmış olduğumuz değerlendirmelerde EVO müşteri memnuniyeti en düşük servis olarak karşımıza çıktı. İletişim, işçilik, kullanılan parça kalitesi, teknik bilgi vs. her anlamda Delta'nın da, KVK'nın çok gerisindeler maalesef. Eğer ilerleyen zamanlarda kendilerini geliştirirlerse elbette ki değerlendirmeye alırız ancak şu durumda servis maliyetini sıfır yapsalar dahi kullanıcılarımıza EVO Teknik Servis garantisinde cihaz vermeyi düşünmüyoruz arkadaşlar.
Hocam benim arkadaşlardan birisi mi5s i verdi kamera da sorun vardı 4 ay kullandı sifirini yolladılar sorunu yapamadıkları için bir diğer arkadaşımın da mi5s te ghostscreen hatası göründü yolladı orijinal jdi panel ekran takılmış orijinal olduğunu nereden anladığımı söyleyeyim parmak izi bozulmadi çünkü

JOK£R

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
JOK£R
Cihazım
mi max 2
Konular
0
iki firmada kıyaslama yapacak olursak her iki sininde geçmişinde yada şuan bile sorunları ve şikayetleri bulunduğunu herkes biliyor zaten
biri birinden iyi,biri diğerinden kötü kıyaslaması da yapılacak olursa kvk daha köklü bir geçmişe dayanırken delta daha yeni bir geçmişe sahip olsa da önemli olan ne kadar eski bir kuruluş olduğu değil nasıl bir hizmet verdiği önemli diye düşünüyorum.ama garanti işleyişinin nasıl olduğunu herkes bilir sonuçta ve kalıplaşmış bir cümlesi vardır kullanıcı hatası :@ bu cümle söylendikten sonra ne yapsanız boş.bir tek yalvartmadıkları kalıyor insanları. bu kadar insanın ayarlarıyla neden oynarlar hala bir bilgim yok.tabi garanti hizmeti veren kişiler tarafından da bakmak gerekiyor olaya ama uzun hikaye olurangel~~ demem o ki Allah düşürmesin shake~~

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
Telefonu yere düşürsen suya düşürsen arka cebine koyup üstüne otursan ve servise götürsen ikiside ücret alırmı alır o halde niye 150 200 TL fazla ödeyeyim bu nedenle delta acizane fikrim bu ha bu arada mi4 1 sene kullandım sattım mi4s halen kullanıyorum mi4c oğlum kullanıyor şimdiye kadar herhangi bir arıza çıkarmadılar şeytan kulağına kurşun inşallah çıkarmazlarda ha çıkarsa ne olur forumda bu işin ustaları var verirsin haklarını yaparlar

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kenanhabil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Xiaomi
Konular
0