Ben ithalatçı garantili diye görüyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kaldı ki, sadece birkaç cihaza baktığım ve göremediğim halde, eğer böyle bir durum varsa bile, ilan açılırken yapılan bir hata nedeniyle olabilir. Bunu araştırmak gerekir. Bu konuda
cantara hocam gerekeni yapacaktır.
Adını unuttuğum, geçmiş yıllarda "ben distribütörüm" diye ortaya çıkanların konularında olsun, Doğa Mobil ile ilgili konularda olsun, şimdi ismi bile olmayan benim Behçetgiller şeklinde isim verdiğim sözde Xiaomi Türkiye ile ilgili konularda olsun, hepsinde Türkiye'de henüz Distribütör yok diye yüzlerce kere yazmışızdır. Yüzlerce kere bunların da Cepport gibi bir ithalatçı olduklarını yazmışızdır. "Cepport gibi" kelimesinin manasını sanırım Türkçe bilen herkes anlayacaktır. Tüm bunlar ortadayken ve bizlere Cepport distribütördür diye tek bir cümlemizi dahi gösteremiyorken daha neyin tartışmasını yapıyoruz ki?
Şu anda dipsiz bir kuyudaki taşları tartışıyoruz gibi bir durum söz konusu.
Tekrar etmekte fayda görüyorum. Bizim çabamızı hala görmezden geliyorsunuz ben buna itiraz ediyorum. Başka bir şeye değil.
Bu arada yukarıdaki resimde 3 yıl garanti yazması bu telefonun 3 yıl garantisi var manasına gelmiyor. Yanlış anlama olmasın. Garanti süresi 2 ile 3 yıl arasındaki cihazlar için bu seçeneği seçmek gerekiyor.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk