Haber Kvk garantisi altında aldığımız A1

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
merhaba kvk garantili die aldigim a101 xiaomi A1 cihazimı kvk ankara servisine yolladım.onlarda sağolsunlar xiaomi yuksek seviye onarım merkezimize gönderildi die kayit altina aldilar evo teknik servis istanbula yolladiklari cihazi :). Sonrasi onarim suresinin bitmesine bir gun kala beni evodan aradilar kullanici harasi 300 tl onarim parasi istediler bende nokta hata olmayan cihazimin darbeli neresiymis resim ile mail atin dedim hala dönüş yapılmadı. kvk garantili cihaz alacakların ikikere dusunmesi yerinde olacaktır. Bol şans.

Ekli dosyalar

• IMG_20180801_213100.png
    IMG_20180801_213100.png
    230,4 KB · Görüntüleme: 240
  • IMG_20180801_212949.png
    IMG_20180801_212949.png
    297,6 KB · Görüntüleme: 241
  • Screenshot_20180801-204610.png
    Screenshot_20180801-204610.png
    205,6 KB · Görüntüleme: 240

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Heh bende bundan bahsediyorum cantara hocam gün boyu aradım bulamadım arkadaş attı sağolsun bizim çocuk da kvk Redmi Note 4 almıştı onunda böyleydi ona da ulaşamadım arkadaş attı

KVK Xiaomi Türkiye ve Evo bu üçü de aynı servis bakıyor Evo BT bende ilk duyunca hadi oradan dedim ama durum bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba kvk garantili die aldigim a101 xiaomi A1 cihazimı kvk ankara servisine yolladım.onlarda sağolsunlar xiaomi yuksek seviye onarım merkezimize gönderildi die kayit altina aldilar evo teknik servis istanbula yolladiklari cihazi :). Sonrasi onarim suresinin bitmesine bir gun kala beni evodan aradilar kullanici harasi 300 tl onarim parasi istediler bende nokta hata olmayan cihazimin darbeli neresiymis resim ile mail atin dedim hala dönüş yapılmadı. kvk garantili cihaz alacakların ikikere dusunmesi yerinde olacaktır. Bol şans.

Hocam geçmiş olsun bu arada

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Heh bende bundan bahsediyorum cantara hocam gün boyu aradım bulamadım arkadaş attı sağolsun bizim çocuk da kvk Redmi Note 4 almıştı onunda böyleydi ona da ulaşamadım arkadaş attı

KVK Xiaomi Türkiye ve Evo bu üçü de aynı servis bakıyor Evo BT bende ilk duyunca hadi oradan dedim ama durum bu

Ne yani? Biz garantisi kvk olsun diye 200 TL fazladan parayı boşuna mı vermiş olduk şimdi,? Aynı cihazın delta garantilisi 1600 TL iken ben 1800 TL ödedim. Cihazın mı 6.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Ne yani? Biz garantisi kvk olsun diye 200 TL fazladan parayı boşuna mı vermiş olduk şimdi,? Aynı cihazın delta garantilisi 1600 TL iken ben 1800 TL ödedim. Cihazın mı 6.

Evet

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13
umarım yetkili biri bu konuya açıklık getirir...

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
vay be , insan ister istemez iyiki garantili almamışım diyor.
tomar dolusu fazla para bayılıyorsun, karşılaştığın muameleye bak. Bu yüzden cihazı teslim etmeden önce fotograf çekmek gerekli.

zaten çoğu kasap, cihazı haşat edip postalıyorlar geri. Hemen hemen her cep telefonu markasında var bu.
Büyük geçmiş olsun

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
resmen üstündeki etikete para ödettirilmiş.kvk nın yanında evo ne ki? böyle yaparak kvk kendini baltalamış

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Asaf04 hocam bildiğim kadarıyla a101 ve hepsiburada'ya KVK garantili cihazları Evo ithal ederek verdi. Bu satıcılar da üzerinde KVK etiketi olduğu için KVK garantili olarak sattılar. Ancak görünen o ki Evo ithal ettiği cihazlara KVK etiketi basmış olmasına rağmen bu cihazlar KVK garantili değil ve servisleri Evo. Normalde bu duruma çok şaşırırdım fakat bildiğiniz üzere şu anda da Evo ürünlerine "Xiaomi Türkiye" ve "Mi Türkiye" etiketi basarak satıyor. Tepki almayınca alışkanlık haline getirmişler gibi görünüyor. Çok geçmiş olsun...

Koçara hocam yanlış hatırlamıyorsam siz cihazınızı Cepport'tan KVK garantili olarak almıştınız. Cepport cihazlarını dün kontrol ettim ve kontrol ettiklerimin tamamı gerçek KVK garantili çıktı. Hatta cihazlarını Cepport'tan satın alarak KVK servislerine gönderen pek çok arkadaşımızın sıkıntısı yine KVK'da çözülmüştü. Dolayısıyla Cepport'un böyle bir aldatmacaya gireceğine ihtimal pek vermiyorum fakat sizden rica etsem KVK sisteminden bir de siz kontrol edebilir misiniz?

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Asaf04 hocam bildiğim kadarıyla a101 ve hepsiburada'ya KVK garantili cihazları Evo ithal ederek verdi. Bu satıcılar da üzerinde KVK etiketi olduğu için KVK garantili olarak sattılar. Ancak görünen o ki Evo ithal ettiği cihazlara KVK etiketi basmış olmasına rağmen bu cihazlar KVK garantili değil ve servisleri Evo. Normalde bu duruma çok şaşırırdım fakat bildiğiniz üzere şu anda da Evo ürünlerine "Xiaomi Türkiye" ve "Mi Türkiye" etiketi basarak satıyor. Tepki almayınca alışkanlık haline getirmişler gibi görünüyor. Çok geçmiş olsun...

Koçara hocam yanlış hatırlamıyorsam siz cihazınızı Cepport'tan KVK garantili olarak almıştınız. Cepport cihazlarını dün kontrol ettim ve kontrol ettiklerimin tamamı gerçek KVK garantili çıktı. Hatta cihazlarını Cepport'tan satın alarak KVK servislerine gönderen pek çok arkadaşımızın sıkıntısı yine KVK'da çözülmüştü. Dolayısıyla Cepport'un böyle bir aldatmacaya gireceğine ihtimal pek vermiyorum fakat sizden rica etsem KVK sisteminden bir de siz kontrol edebilir misiniz?
Çok haklısınız sevgili hocam, hafızanız bayağı kuvvetliymiş.
Aslına bakarsanız ilk başlarda thalâtçı garantili bir ürün alacağım için bazı tereddütlerim vardı. İnternette bazı araştırmalar yaptım ve kvk garantili bulursam alırım düşüncesindeydim. Foruma üye olduktan sonra da sizin " Hangi yetkili servis güvencesinde bulunan cihazları almayı tercih edersiniz ? " başlığı altında 16 Ekim 2017 tarihinde bizzat tarafınızdan yayınlanan anket yazısını gördüm. Ne yalan söyleyeyim o yazıdan sonra mi 6 almaya karar verdim ve sirkeci' deki Cepport mağazasından birebir cihazı görerek aldım. Hatta mağaza yetkilisi ( yanılmıyorsam adı Önder beydi ) bayağı alâkadar oldu ve kendisiyle yarım saat süren bir istişareden sonra cihazın KVK garantili olmasına karar verdik.
Sizin de dediğiniz gibi böyle güvenilir bir firmanın ( zira bana o hissi fazlasıyla vermişti ) bir yanlışlık yapacağını ben de pek zannetmiyorum. Şu an için üç dört aydır kullandığım cihazımda şeytan kulağına kurşun herhangi bir sıkıntı yok belki ama ileride bir arıza olursa elbetteki servise götürmek zorunda kalacağım. Tabii Asaf04 hocamın açıklamalarından ve forumda yazan diğer arkadaşların yorumlarından sonra acaba kvk olsun diye 200 TL fazladan ödeme yapmakla hata mı yaptım diye düşünmedim değil. Kvk yerine Delta garantili alsaydım daha iyi olmaz mıdı?

Aslında kafamdaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak için sizin dediğinizi daha önceden yapmış ve KVK ye imei numaralarımın olduğu bir mail göndererek cihazımın kvk garantisi kapsamında olup olmadığının tarafıma bildirilmesini istemiştim. Bana gelen cevap şöyle oldu.

Sayın Müşterimiz,

Hali hazırda Xiaomi mi6 marka modele satış sonrası teknik servis hizmeti vermekteyiz. Bilginize…
Saygılarımızla,

Kvk Teknik Servis Hizmetleri

Ben İstanbul' da oturuyorum; bildiğim kadarıyla xiaomi ürünlerine KVK nın Bakırköy şubesi bakıyor. Fakat kafamda halâ soru işaretleri var ve ben en kısa zamanda Bakırköy' e gidip bu durumu oradaki yetkililerle görüşeceğim. Niyetim Cepport'a gidip onlarla da görüşmekti. Fakat siz görüştüğünüzü söyledikten sonra buna lüzum kalmadı, cevabımı aldım.. Bir kaç gün içerisinde Kvk yetkilileriyle yapacağım görüşmenin ayrıntılarını da en kısa sürece sizlerle paylaşırım.
Biraz uzun bir yazı oldu biliyorum ama bu hakikaten ciddi bir sorun ve forumda kafası karışık bir çok genç arkadaşımın olduğunu görüyorum. İleride yeni mağdurlar yaratılmaması için birilerinin bu konuya el atması ve ikna edici cevaplar vermesi icap ediyor. Bunların başında da siz geliyorsunuz hocam. Telefonu almadan fikirlerinizden azami ölçüde faydalandım. Bu yüzden size minnettarım. Lâkin böylesi hassas bir konuda gerekli açıklamalarınızdan faydalanacak çok arkadaşın olduğuna da inanıyorum. Sevgi ve hürmetlerimle...

Üst Alt