Soru KVK Garantili Cihazı EEA --> Global Stable Yapmak?

burakmi5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5Prime
Konular
2
Arkadaşlar bugün KVK garantisiyle bu cihazı aldım üzerinde gelen yazılım EEA ve ben bunu Global Stable'ye çevirmek istiyorum. flash tool ile hiç bootloader açmaya gerek kalmadan oluyormuş diye okudum.Garanti bu EEA dan Global Stable'ye geçtim diye sorun yapar mı diye endişeleniyorum sadece bilgisi olan var mı ?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Era ile global tamamen aynı sanırım. Tek fark eea sürümde ll3 sertifikası var. Netflix de izleme yaparken hd görüntü sağlıyor diye biliyorum.
aslında evet EEA sürümü bi tık üstte.

Oyla:

burakmi5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5Prime
Konular
2
Hata almış arkadaşın teki. Önyüklemede kalmış cihazı. Türkiye de bi babayiğit denesin sonra bakalım en iyisi. :D
Hayır , bahsettiğiniz kullanıcı Global--> EEA geçişinde hata almış benim bahsettiğim EEA---> Global yapmak.

Bunun dışında konu acayip dağıldı benim sorum EEA dan Global'e çevirsem KVK garanti sorun yaratır mı sorusuydu.

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Hayır , bahsettiğiniz kullanıcı Global--> EEA geçişinde hata almış benim bahsettiğim EEA---> Global yapmak.

Bunun dışında konu acayip dağıldı benim sorum EEA dan Global'e çevirsem KVK garanti sorun yaratır mı sorusuydu.
O zaman buyrun cevap: Bootloader Kilidi kapalı olduğu sürece kalmaz.

Oyla:
Üst Alt