Yardım KVK Garanti

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
Müşteri temsilcisi diye oturtmuşlar 2-3 kişiyi bir şey bildikleri yok! Oturduğum yerden sinir oldum. Beğenmediğimiz Delta bunlardan iyi hizmet veriyor. Biz boşuna mı para verip KVK Garantili cihaz aldık?!

10 Dakika "herkese girer/gider KVK" adlı parçayı dinledikten sonra nihayet bilgisiz müşteri temsilcisine ulaşabildim. Diyorum ki KVK'nın garanti şartları hakkında bilgi alacağım diyor ki bunu Xiaomi'nin müşteri temsilcisiyle görüşeceksiniz. Root, Bootloader Kilidinin Açılması, ROM Yükleme ve benzeri işlemler cihazımı garanti dışı bırakır mı? Diyor ki bunu Xiaomi ile görüşeceksiniz. Önüne iki metin koyup müşteri temsilcisi diye oturtmuşlar!

Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum, teşekkürler...

haXan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi note4
Konular
3
Root işlemi hangi marka olursa olsun teknik servis tarafından fark edilirse cihazın garanti kapsamı dışında kalmasına neden olur...

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Dostum ben mail ortamında dediklerini sordum. Alttaki gibi bir mail gönderdiler. Maalesef bu işlemler farkedilirse garanti dışı kalıyor cihaz.

Ekli dosyalar

• IMG_20180411_163907.jpg
    IMG_20180411_163907.jpg
    180,7 KB · Görüntüleme: 54
Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Root işlemi hangi marka olursa olsun teknik servis tarafından fark edilirse cihazın garanti kapsamı dışında kalmasına neden olur...
BL kilidi açılması konusunda Delta Servis garanti dışı bırakmıyor ek bilgi olarak vermek isterim.

Oyla:

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BL kilidi açılması konusunda Delta Servis garanti dışı bırakmıyor ek bilgi olarak vermek isterim.

Dostum ben mail ortamında dediklerini sordum. Alttaki gibi bir mail gönderdiler. Maalesef bu işlemler farkedilirse garanti dışı kalıyor cihaz.
Root, ROM, BL Kilidi açamadan Xiaomi kullanmanın ne anlamı kaldı :D MiUI Turkiye'yi aradım bana bu işlemlerin cihazı garanti dışı bırakmayacağını söylediler.

E şimdi bana cihaz ilk geldiğinde Bootloader kilidi açıktı? Yani cihaz garanti dışı kaldı? Ne olacak şimdi? Bunu cepport'a yazdım gg'den onlar sorun olmaz demişlerdi... Ne yapsam şimdi?

NOT: GİTTİGİDİYOR PARA AKTARIMINI DURDURDUM.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Delta servis bir kaç ay önce rom,root işlemlerinde telefonu garanti dışı etmeyeceğini açıklayan bir yazı yayınlamıştı. Merak edenler Delta Servis'in resmi sitesine girip bu makaleyi okuyabilirler :)
Eğer hem garantili telefon alayım hemde root,rom işlemleriyle uğraşabileyim diyorsanız kesinlikle delta garantili telefon almalısınız :)

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
boşuna deltadan alın demedik delta eskiden cok kötüydü ama telefon işinde bu forum sayesinde kendine geldi biraz

bende delta garantili istedim mix 2 yi ögrünce begendim terar geri göndermeye kıyamadım ritzy ile idare ediyoruz inş. sorun yaşamam :D

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
boşuna deltadan alın demedik delta eskiden cok kötüydü ama telefon işinde bu forum sayesinde kendine geldi biraz

bende delta garantili istedim mix 2 yi ögrünce begendim terar geri göndermeye kıyamadım ritzy ile idare ediyoruz inş. sorun yaşamam :D
İki telefon aldım Xiaomi. İkisini de delta garantili aldım :) sırf root rom işlerinde sorun çıkarmıyor diye :) gerçi ben hiç garantili telefon kullanmadım olması olmamasıyla eş değer bünye garantisiz telefona alışık

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
ben nasıl oldu anlamadım 3 ayda iki kere sıfır telefon aldım bunca yıldır ikinci el ile idare ederdim hep dayanamaz satardım :)
mi6 sonrada mix2

Oyla:

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
cepport'u aradım rom, root, bootloader açılması gibi işlemlerin cihazi kesinlikle garanti dışı bırakmayacağını söylediler...

Oyla:
Üst Alt