- Adım
- Okan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 85
Hocam fontunuzu paylaşır mısınız rica etsem ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam fontunuzu paylaşır mısınız rica etsem ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam çok eskiden MIUI kullanırken bi yöntem vardı xposed ile CustomMIUIzer uygulamasını kuruyorsunuz root üzerinden o uygulama da birçok ekstra özellik var ve sizin bahsettiğiniz boşluğu istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Fakat unutmadan hatırlatayım bu uygulamaları kullandığınız zaman cihazınıza bir tık ekstra yük biniyor ve uygulama başlatma hızları biraz yavaşlıyordu yani benim kullandığım zaman öyleydi haberiniz olsun.Arkadaşlar aosp romlara klavyenin altında bir boşluk oluyor, miui romda bu boşluk kaldırılmış anca yazı yazarken klavyenin en altta olması yazma deneyimini çok düşürüyor bu boşluğu miuiye eklemenin bir yolu bir modülü var mı acaba?
benzer uygulamalar kullanıyorum hocam, cemiuiler diye onda bu özellik yok dediğinizi de bir inceleyeyim, diğer türlü yazma deneyimi çok kötü bir de uzun döm aosp rom kullandığımdan dolayı alışamadımHocam çok eskiden MIUI kullanırken bi yöntem vardı xposed ile CustomMIUIzer uygulamasını kuruyorsunuz root üzerinden o uygulama da birçok ekstra özellik var ve sizin bahsettiğiniz boşluğu istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Fakat unutmadan hatırlatayım bu uygulamaları kullandığınız zaman cihazınıza bir tık ekstra yük biniyor ve uygulama başlatma hızları biraz yavaşlıyordu yani benim kullandığım zaman öyleydi haberiniz olsun.
Bunu ben de aramaktayım. Bilen varsa söyleyebilir mi ?Status bardakı volte yazısını kaldırmak için hangi modül var bildiğiniz. Xposed istemeyen
Mrepo. Forumda konusu varŞöyle güncel modlara bakabileceğimiz bir kaynak uygulama vs yok mu ya jb kullanınca cydia vardı oradan istediğim repodan çekebiliyordum
Ben bu repoda en fazla 7 8 modül gördüm benim göremediğim daha fazla modül mü var acabaMrepo. Forumda konusu var
Forumdaki konuda ekstra ekleyebileceğiniz repolar da var.Ben bu repoda en fazla 7 8 modül gördüm benim göremediğim daha fazla modül mü var acaba