- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 211
Kullandığım modüller bunlar. İki sorum olacak.
Doze çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?
Vanced yüklü ve düzgün çalışıyor ama markette YouTube güncellemesi görünüyor yapmalımıyım?
Bu kısım mı hocam?Miui hidden settings uygulamasinda pil optimizasyonuna girdiğinizde google play hizmetleri uygulaması için optimize ediliyor yazıyorsa calisiyor, optimize edilmedi yazıyorsa çalışmıyor hocam. Vanced'i marketten güncellerseniz vanced silinir yerine orijinal YouTube uygulaması yüklenir.
Evet hocam orasıBu kısım mı hocam?
Demekki çalışıyor o zaman.Evet hocam orası
Demekki çalışıyor o zaman.
Normalde doze özelliği ilk çıktığında arka planda uykuya geçmeyen uygulamaların düzgün şekilde uykuya geçmesi için değilmiydi peki?
Şunun için soruyorum. Sadece Google hizmetleri için mi geçerli bu doze?
Hocam şahsen deneyimlerime dayanarak söylüyorum modülün bir işe yaradığı yok mi 8 lite mi rom Android 10 kullanıyorum zaten optimize edilmiş gözüküyor uygulamalardan google play hizmetlerini zorla durdurup önbellek sildiğiniz zaman gerçekten duruyor ve farkettiriyor ben modülün faydasını göremedimEvet çalışıyor hocam. Normal şartlarda google play servisleri uygulaması doze modundan muaf tutuluyor, bu modül ile google hizmetlerine doze modunu aktif edebiliyorsunuz sadece. Diger uygulamalar icin gerek yok zaten onlar doze moda dahil
Hocam şahsen deneyimlerime dayanarak söylüyorum modülün bir işe yaradığı yok mi 8 lite mi rom Android 10 kullanıyorum zaten optimize edilmiş gözüküyor uygulamalardan google play hizmetlerini zorla durdurup önbellek sildiğiniz zaman gerçekten duruyor ve farkettiriyor ben modülün faydasını göremedim
VİPER4Andoid FX bunu yükledim ardından restart yaptım şimdi fastboot ekranında kalıyor ne yapmam gerekli acaba?
(mi 8 üzerinde eu android 10 miui 11 var)
Android 10 da farklı kuruluyorVİPER4Andoid FX bunu yükledim ardından restart yaptım şimdi fastboot ekranında kalıyor ne yapmam gerekli acaba?
(mi 8 üzerinde eu android 10 miui 11 var)