- Adım
- eflatun
- Cihazım
- mi max prime
- Konular
- 2
1 yıldır mi max prime kullanıyorum.tanıdıklardan 8 kişiye redmi note 4(mido)aldım
Mi5s plus pil değeri kaç mah normalde ? Ben mi5 e onu bir şekilde koysam gece patlayacak mi korkusuyla uyuyamamredmi note 4/64
mi5s plus 4/64
[doublepost=1524634856,1524634773][/doublepost]
hocam ben orjınal bataryayı cıkarıp atım aliexper ten 4500 mh batarya aldım çok çok memnunum telefon mi5s Plus 2 gün rahat gidiyor
Mi5s plus pil değeri kaç mah normalde ? Ben mi5 e onu bir şekilde koysam gece patlayacak mi korkusuyla uyuyamam
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın lakin bu tarz seylerde yeterince araştırma yapmadan almayın , ürün üzerinde yazan şeylere tamamen guvenmeyinhocam tam olarak degeri bilmiyorum batarya uzerinde mi5s plus için uretildiği yaziyor aldım çok memnunum yoksa teli çöpe atacaktim ama şimdi bataryayı tatktıktan sonra gözumde bi degeri olmaya başladı link bu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bende eşime o telefondan almak istiyorum nasıl telefon memnun musunuz. Ayrıca nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz?1 Aydır Huawei Mate 10 Kullanıyorum
anket de katıldım .
Hocam bende eşime o telefondan almak istiyorum nasıl telefon memnun musunuz. Ayrıca nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz?1 Aydır Huawei Mate 10 Kullanıyorum
anket de katıldım .
kardeşim otocad de kullanıyor bildiğim kadarıyladonanım farkları işlemci vs durumları var hocam mi note 3 güzel cihaz bir süre bende almayı düşündüm şeytan arkadan bana vesvese veriyordu al işlemcisi iyi antutusu en az 100k olsun işine yarar gibi ama biliyorum kendimi oyun oynayan birisi degilim"telefonda oyun oynamam" müzik dinlerim şarjı uzun gitsin %50 şarj ile bile dışarı cıksam cok az tassarruflu kullanarak bir günü cıkarmak cok kolay 625 kötü bir işlemci degil pubg denilen oyunu bile kasmadan donmadan oynatıyor adreno 530 olsa ne olacak telefonda autocad kullanacak degiliz bu yüzden gereksinimlerimi listeledim geriye tek seçenek max 2 kaldı bende düşünmeden aldım
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın lakin bu tarz seylerde yeterince araştırma yapmadan almayın , ürün üzerinde yazan şeylere tamamen guvenmeyin
Mi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz uzunca bir süre rica ederim dostumsagol kardeşim Teşekür ederim.izmirde ikamet ediyorum çankayada eski itfiye karşisinda iphone servisi gibi bi yerde batarya değişimi icin 70 tl
bi ücret istediler vermedim balçovada başka bi tamirciden yaptirdım ucretsiz ne yaptıysam para almadı orjınal batarya bende atmadım ama bi işe yaramıyor lazım olan bi ardeş çıkarsa ucretsız vereririm.yeni batarya bende redmi not 4/64 var ben ona alişmiştım onun bataryasıda çok guzel kolay kolay bitmiyor şimdi mi5s plusta aynen oyle oldu çok çok memnunum ınanki.