Sohbet Kullandığınız Akıllı Telefon'un Markası Nedir? Herkes buraya Lütfen

eflatun1987

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eflatun
Cihazım
mi max prime
Konular
2
1 yıldır mi max prime kullanıyorum.tanıdıklardan 8 kişiye redmi note 4(mido)aldım

Morganblack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
2
mi5s 4/32 oylar verildi clap~~

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
mi6/128 oy verildi

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
redmi note 4/64
mi5s plus 4/64
[doublepost=1524634856,1524634773][/doublepost]

hocam ben orjınal bataryayı cıkarıp atım aliexper ten 4500 mh batarya aldım çok çok memnunum telefon mi5s Plus 2 gün rahat gidiyor
Mi5s plus pil değeri kaç mah normalde ? Ben mi5 e onu bir şekilde koysam gece patlayacak mi korkusuyla uyuyamam

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KETME

Kişi Sevdiği ile Beraberdir.
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ketme
Cihazım
REDMİ 11 PRO+5G
Konular
0
Mi5s plus pil değeri kaç mah normalde ? Ben mi5 e onu bir şekilde koysam gece patlayacak mi korkusuyla uyuyamam

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam tam olarak degeri bilmiyorum batarya uzerinde mi5s plus için uretildiği yaziyor aldım çok memnunum yoksa teli çöpe atacaktim ama şimdi bataryayı tatktıktan sonra gözumde bi degeri olmaya başladı link bu.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
hocam tam olarak degeri bilmiyorum batarya uzerinde mi5s plus için uretildiği yaziyor aldım çok memnunum yoksa teli çöpe atacaktim ama şimdi bataryayı tatktıktan sonra gözumde bi degeri olmaya başladı link bu.
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın lakin bu tarz seylerde yeterince araştırma yapmadan almayın , ürün üzerinde yazan şeylere tamamen guvenmeyin

Mi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maxtar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
4
1 Aydır Huawei Mate 10 Kullanıyorum :)

anket de katıldım .
Hocam bende eşime o telefondan almak istiyorum nasıl telefon memnun musunuz. Ayrıca nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz?
[doublepost=1524728713,1524728685][/doublepost]
1 Aydır Huawei Mate 10 Kullanıyorum :)

anket de katıldım .
Hocam bende eşime o telefondan almak istiyorum nasıl telefon memnun musunuz. Ayrıca nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz?

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
donanım farkları işlemci vs durumları var hocam mi note 3 güzel cihaz bir süre bende almayı düşündüm şeytan arkadan bana vesvese veriyordu al işlemcisi iyi antutusu en az 100k olsun işine yarar gibi :) ama biliyorum kendimi oyun oynayan birisi degilim"telefonda oyun oynamam" müzik dinlerim şarjı uzun gitsin %50 şarj ile bile dışarı cıksam cok az tassarruflu kullanarak bir günü cıkarmak cok kolay 625 kötü bir işlemci degil pubg denilen oyunu bile kasmadan donmadan oynatıyor adreno 530 olsa ne olacak telefonda autocad kullanacak degiliz :) bu yüzden gereksinimlerimi listeledim geriye tek seçenek max 2 kaldı bende düşünmeden aldım
kardeşim otocad de kullanıyor bildiğim kadarıyla

KETME

Kişi Sevdiği ile Beraberdir.
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ketme
Cihazım
REDMİ 11 PRO+5G
Konular
0
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın lakin bu tarz seylerde yeterince araştırma yapmadan almayın , ürün üzerinde yazan şeylere tamamen guvenmeyin

sagol kardeşim Teşekür ederim.izmirde ikamet ediyorum çankayada eski itfiye karşisinda iphone servisi gibi bi yerde batarya değişimi icin 70 tl
bi ücret istediler vermedim balçovada başka bi tamirciden yaptirdım ucretsiz ne yaptıysam para almadı orjınal batarya bende atmadım ama bi işe yaramıyor lazım olan bi ardeş çıkarsa ucretsız vereririm.yeni batarya bende redmi not 4/64 var ben ona alişmiştım onun bataryasıda çok guzel kolay kolay bitmiyor şimdi mi5s plusta aynen oyle oldu çok çok memnunum ınanki.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
sagol kardeşim Teşekür ederim.izmirde ikamet ediyorum çankayada eski itfiye karşisinda iphone servisi gibi bi yerde batarya değişimi icin 70 tl
bi ücret istediler vermedim balçovada başka bi tamirciden yaptirdım ucretsiz ne yaptıysam para almadı orjınal batarya bende atmadım ama bi işe yaramıyor lazım olan bi ardeş çıkarsa ucretsız vereririm.yeni batarya bende redmi not 4/64 var ben ona alişmiştım onun bataryasıda çok guzel kolay kolay bitmiyor şimdi mi5s plusta aynen oyle oldu çok çok memnunum ınanki.
Umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz uzunca bir süre rica ederim dostum

Üst Alt