donanım farkları işlemci vs durumları var hocam mi note 3 güzel cihaz bir süre bende almayı düşündüm şeytan arkadan bana vesvese veriyordu al işlemcisi iyi antutusu en az 100k olsun işine yarar gibi ama biliyorum kendimi oyun oynayan birisi degilim"telefonda oyun oynamam" müzik dinlerim şarjı uzun gitsin %50 şarj ile bile dışarı cıksam cok az tassarruflu kullanarak bir günü cıkarmak cok kolay 625 kötü bir işlemci degil pubg denilen oyunu bile kasmadan donmadan oynatıyor adreno 530 olsa ne olacak telefonda autocad kullanacak degiliz bu yüzden gereksinimlerimi listeledim geriye tek seçenek max 2 kaldı bende düşünmeden aldımyaklaşık 1,5 senedir mi5s kullanıyorum, ondan önce de mi4 ve mi5 kullandım. yakın zamanda mi note 3 aldım ve çok beğendim, fakat kızım daha çok beğenince mecburen ona verdim cihazı (babalar her zaman fedakardır). mi note 3 ün parmak izi mi5s den çok çok iyiymiş. şarjı da mi5s ile aynı kullanıma rağmen 1,5 gün gitti. mi5s 1 gün gidiyor.
Batarya koymayı unuttukları Mi5 ile apple beyciğime karşı ayakta duruyorum.
Hocam telefon hediyen varsa, sponsor olacaksan gel şöyle köşeye bir konuşalımGELECEĞİM
hedef olarak %20 lik kesmi huaweici yapacağım
donanım farkları işlemci vs durumları var hocam mi note 3 güzel cihaz bir süre bende almayı düşündüm şeytan arkadan bana vesvese veriyordu al işlemcisi iyi antutusu en az 100k olsun işine yarar gibi ama biliyorum kendimi oyun oynayan birisi degilim"telefonda oyun oynamam" müzik dinlerim şarjı uzun gitsin %50 şarj ile bile dışarı cıksam cok az tassarruflu kullanarak bir günü cıkarmak cok kolay 625 kötü bir işlemci degil pubg denilen oyunu bile kasmadan donmadan oynatıyor adreno 530 olsa ne olacak telefonda autocad kullanacak degiliz bu yüzden gereksinimlerimi listeledim geriye tek seçenek max 2 kaldı bende düşünmeden aldım