Sohbet Kullandığınız Akıllı Telefon'un Markası Nedir? Herkes buraya Lütfen

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Redmi Note4X : Mido =Kral

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf Şah

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Galaxy S4
Konular
4
Galaxy s4
mi 6 almayı düşünüyorum Xiaomi ailesinin en iyi kamera ve performanslı telefonu hangisi acaba?

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
yaklaşık 1,5 senedir mi5s kullanıyorum, ondan önce de mi4 ve mi5 kullandım. yakın zamanda mi note 3 aldım ve çok beğendim, fakat kızım daha çok beğenince mecburen ona verdim cihazı (babalar her zaman fedakardır). mi note 3 ün parmak izi mi5s den çok çok iyiymiş. şarjı da mi5s ile aynı kullanıma rağmen 1,5 gün gitti. mi5s 1 gün gidiyor.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
yaklaşık 1,5 senedir mi5s kullanıyorum, ondan önce de mi4 ve mi5 kullandım. yakın zamanda mi note 3 aldım ve çok beğendim, fakat kızım daha çok beğenince mecburen ona verdim cihazı (babalar her zaman fedakardır). mi note 3 ün parmak izi mi5s den çok çok iyiymiş. şarjı da mi5s ile aynı kullanıma rağmen 1,5 gün gitti. mi5s 1 gün gidiyor.
donanım farkları işlemci vs durumları var hocam mi note 3 güzel cihaz bir süre bende almayı düşündüm şeytan arkadan bana vesvese veriyordu al işlemcisi iyi antutusu en az 100k olsun işine yarar gibi :) ama biliyorum kendimi oyun oynayan birisi degilim"telefonda oyun oynamam" müzik dinlerim şarjı uzun gitsin %50 şarj ile bile dışarı cıksam cok az tassarruflu kullanarak bir günü cıkarmak cok kolay 625 kötü bir işlemci degil pubg denilen oyunu bile kasmadan donmadan oynatıyor adreno 530 olsa ne olacak telefonda autocad kullanacak degiliz :) bu yüzden gereksinimlerimi listeledim geriye tek seçenek max 2 kaldı bende düşünmeden aldım

KETME

Kişi Sevdiği ile Beraberdir.
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ketme
Cihazım
REDMİ 11 PRO+5G
Konular
0
redmi note 4/64
mi5s plus 4/64
[doublepost=1524634856,1524634773][/doublepost]
Batarya koymayı unuttukları Mi5 ile apple beyciğime karşı ayakta duruyorum.

hocam ben orjınal bataryayı cıkarıp atım aliexper ten 4500 mh batarya aldım çok çok memnunum telefon mi5s Plus 2 gün rahat gidiyor

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14
Şu an birinci sıradayız ya :) daha yeni oy attım

Redmi 5 Plus

Ramazan03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
0
Mi5s 3/64 derim

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
donanım farkları işlemci vs durumları var hocam mi note 3 güzel cihaz bir süre bende almayı düşündüm şeytan arkadan bana vesvese veriyordu al işlemcisi iyi antutusu en az 100k olsun işine yarar gibi :) ama biliyorum kendimi oyun oynayan birisi degilim"telefonda oyun oynamam" müzik dinlerim şarjı uzun gitsin %50 şarj ile bile dışarı cıksam cok az tassarruflu kullanarak bir günü cıkarmak cok kolay 625 kötü bir işlemci degil pubg denilen oyunu bile kasmadan donmadan oynatıyor adreno 530 olsa ne olacak telefonda autocad kullanacak degiliz :) bu yüzden gereksinimlerimi listeledim geriye tek seçenek max 2 kaldı bende düşünmeden aldım

cihazı sadece iki gün kullanabildim, hız olarak mi5s ile pek farkını göremedim. okey ve batak dışında oyun oynamam, bu nedenle oyun performansı hakkında birşey diyemem, fakat şarjı baya farklıymış. bir de her iki cihazda da miupro kullanmama rağmen mi note 3 te cihazı elime alınca ekranın açılması özelliği vardı ama mi5s de yok. mi5s yi satabilsem hemen note 3 alırım.

Üst Alt