- Adım
- Onur Berk
- Cihazım
- Xiaomi 13T Pro
- Konular
- 12
Peki A15 mi kullanıyorsunuz genel olarak yoksa A16 mı birde kullandığınız rom ile kernel bilgisi verir misiniz?
A16 artık stabil oldu hocam. Ben şuan ZKOS MIUI rom kullanıyorum. Şehir dışında olduğum için rom değişimi yapmıyorumPeki A15 mi kullanıyorsunuz genel olarak yoksa A16 mı birde kullandığınız rom ile kernel bilgisi verir misiniz?
Linki varmı hocam varsa atarmısınız 13 sürümünü yükledim gayet güzeldi.A16 artık stabil oldu hocam. Ben şuan ZKOS MIUI rom kullanıyorum. Şehir dışında olduğum için rom değişimi yapmıyorum
AOSP yükleyecek olsam infinity rom + AGNI Reborn kernel yüklerim.
Linki varmı hocam varsa atarmısınız 13 sürümünü yükledim gayet güzeldi.
2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam, elinizde AGNI Reborn kernel varsa link atabilir misiniz ?A16 artık stabil oldu hocam. Ben şuan ZKOS MIUI rom kullanıyorum. Şehir dışında olduğum için rom değişimi yapmıyorum
AOSP yükleyecek olsam infinity rom + AGNI Reborn kernel yüklerim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resmi orangefox kullanabilirsiniz.
Agni kernel
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam birde dokunmatikte bazen donmalar oluyor dokunmaları basılı tutma gibi filan algılıyor bu problem Crdroidde de mevcuttu sizin cihazlarınızda dokunmatik ile alakalı bir sorun oluyor mu ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Crdroid romda oluyor hocam. Diğer romlarda yaşamadım hiçHocam birde dokunmatikte bazen donmalar oluyor dokunmaları basılı tutma gibi filan algılıyor bu problem Crdroidde de mevcuttu sizin cihazlarınızda dokunmatik ile alakalı bir sorun oluyor mu ?