- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 24
Değişik bir kurulum şekli varÜşenmesem deniycem ama vaktim yok bu aralar![]()
Değişik bir kurulum şekli varÜşenmesem deniycem ama vaktim yok bu aralar![]()
Arkadaşlar dün yeniden kaşıntım başladı ve başladım romları indirmeye 10 tane falan denedim Allah'tan bu romu buldum ve kısa sürdü. Benim gibi HyperOS rom bekleyipte hatasız bulamayanlar bir denesinler neredeyse tüm uygulamalarda telefon ilk kez bu kadar akıcı ve hatasız. Çok başarılı arkadaşlar. (Dipnot: Uygulama kasasını özellikle kurcalayın inanilmaz araçlar varResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu en üsttekimidir hocam? indirmem gereken dosya. Sürüm farkı var da tam olarak sizin önerdiğiniz sanırım cupid olanlar
Interstellar project de sanırım grupları
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsanırım güzel gruplarındada pil kullanımı olarak bunu önermişlerde.
Şarj nasil gidiyor bir gün yetiyor mu ısınma sorunu var mıArkadaşlar dün yeniden kaşıntım başladı ve başladım romları indirmeye 10 tane falan denedim Allah'tan bu romu buldum ve kısa sürdü. Benim gibi HyperOS rom bekleyipte hatasız bulamayanlar bir denesinler neredeyse tüm uygulamalarda telefon ilk kez bu kadar akıcı ve hatasız. Çok başarılı arkadaşlar. (Dipnot: Uygulama kasasını özellikle kurcalayın inanilmaz araçlar varbenim çok hoşuma gitti.)
Bende 3 gündür kullanıyorum ama 1 gün rahat gidiyor şimdilik. Zamanla daha iyi olur diye düşünüyorum. Telefon normalde zaten ısınmıyor oyun olarak sadece brawl stars oynuyorum onda da hiçbir ısınma ve sorun yok. Piyasadaki HyperOS romların çoğunu denemiş biri olarak tekrar söylüyorum ilk defa telefonumu bu kadar akıcı kullanıyorum neredeyse tüm uygulamalarda kasma, takılma vs. yok.Şarj nasil gidiyor bir gün yetiyor mu ısınma sorunu var mı
Heveslendiriyon beni bakBende 3 gündür kullanıyorum ama 1 gün rahat gidiyor şimdilik. Zamanla daha iyi olur diye düşünüyorum. Telefon normalde zaten ısınmıyor oyun olarak sadece brawl stars oynuyorum onda da hiçbir ısınma ve sorun yok. Piyasadaki HyperOS romların çoğunu denemiş biri olarak tekrar söylüyorum ilk defa telefonumu bu kadar akıcı kullanıyorum neredeyse tüm uygulamalarda kasma, takılma vs. yok.
İlaç gibi geldi![]()
Hahahahhahahhah. Tutma tutma deneHeveslendiriyon beni bakzor tutuyorum zaten kendimi
Önce TN romu dene bariHeveslendiriyon beni bakzor tutuyorum zaten kendimi
bari indirirken isteselermiş kurarken para mı istenirÖnce TN romu dene bari
Edit: TN rom 3 dolar istiyor. Kurulum sırasında üyelik kaydı doğrulaması yapıyor![]()
Eee hocam naptınız yüklediniz mi?