Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 212K

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Üşenmesem deniycem ama vaktim yok bu aralar 😃
Değişik bir kurulum şekli var :) TNFlash.exe yapmışlar onunla yükleniyor. Flash_all.bat dosyasını exeye çevirmişler sanırım :) Kurulum sırasında temiz kurulum ya da güncelleme diye soruyormuş.

scream123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
31
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu en üsttekimidir hocam? indirmem gereken dosya. Sürüm farkı var da tam olarak sizin önerdiğiniz sanırım cupid olanlar

Interstellar project de sanırım grupları sanırım güzel gruplarındada pil kullanımı olarak bunu önermişlerde.​

Arkadaşlar dün yeniden kaşıntım başladı ve başladım romları indirmeye 10 tane falan denedim Allah'tan bu romu buldum ve kısa sürdü. Benim gibi HyperOS rom bekleyipte hatasız bulamayanlar bir denesinler neredeyse tüm uygulamalarda telefon ilk kez bu kadar akıcı ve hatasız. Çok başarılı arkadaşlar. (Dipnot: Uygulama kasasını özellikle kurcalayın inanilmaz araçlar var 😅 benim çok hoşuma gitti.)

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
Arkadaşlar dün yeniden kaşıntım başladı ve başladım romları indirmeye 10 tane falan denedim Allah'tan bu romu buldum ve kısa sürdü. Benim gibi HyperOS rom bekleyipte hatasız bulamayanlar bir denesinler neredeyse tüm uygulamalarda telefon ilk kez bu kadar akıcı ve hatasız. Çok başarılı arkadaşlar. (Dipnot: Uygulama kasasını özellikle kurcalayın inanilmaz araçlar var 😅 benim çok hoşuma gitti.)
Şarj nasil gidiyor bir gün yetiyor mu ısınma sorunu var mı

scream123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
31
Şarj nasil gidiyor bir gün yetiyor mu ısınma sorunu var mı
Bende 3 gündür kullanıyorum ama 1 gün rahat gidiyor şimdilik. Zamanla daha iyi olur diye düşünüyorum. Telefon normalde zaten ısınmıyor oyun olarak sadece brawl stars oynuyorum onda da hiçbir ısınma ve sorun yok. Piyasadaki HyperOS romların çoğunu denemiş biri olarak tekrar söylüyorum ilk defa telefonumu bu kadar akıcı kullanıyorum neredeyse tüm uygulamalarda kasma, takılma vs. yok.
İlaç gibi geldi 😄

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
Bende 3 gündür kullanıyorum ama 1 gün rahat gidiyor şimdilik. Zamanla daha iyi olur diye düşünüyorum. Telefon normalde zaten ısınmıyor oyun olarak sadece brawl stars oynuyorum onda da hiçbir ısınma ve sorun yok. Piyasadaki HyperOS romların çoğunu denemiş biri olarak tekrar söylüyorum ilk defa telefonumu bu kadar akıcı kullanıyorum neredeyse tüm uygulamalarda kasma, takılma vs. yok.
İlaç gibi geldi 😄
Heveslendiriyon beni bak haha-- zor tutuyorum zaten kendimi

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular