Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 180K

sentinelPRİME

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu en üsttekimidir hocam? indirmem gereken dosya. Sürüm farkı var da tam olarak sizin önerdiğiniz sanırım cupid olanlar

Interstellar project de sanırım grupları sanırım güzel gruplarındada pil kullanımı olarak bunu önermişlerde.​

En üstteki olan güncel ve iyidir hocam angel~~

ahmetcan1237

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
En üstteki olan güncel ve iyidir hocam angel~~
Kuralı birkaç saat oldu hocam şuanlık tek eksisi güç tuşuna basınca yeniden başlat gibi ekran gelmiyor onun haricinde ekran yenileme hızı hataları telefon direk yeniden başladığı zaman cihaz çok smooth haraket ediyor tabi 60 hz olarak seçip geri 120 hz e çekicne sorun düzeliyor. gibi küçük hatalar var mesela güç tuşuna basınca hiç tepki vermemesi değişik olmuş veya bir ayar vesairemi aktif etmek gerekiyor.

devcheck isimli uygulamadaki verilere göre işlemci durumu ortalama 700 ile 1800 mhz olarak göstermekte.

CPU0 : Genel olarak 37 40 Derece arasında takılıyor değişik gibime geldi

İndirmek isteyen belki olur diye birkaç saatlik deneyimlerim

ahmetcan1237

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Kuralı birkaç saat oldu hocam şuanlık tek eksisi güç tuşuna basınca yeniden başlat gibi ekran gelmiyor onun haricinde ekran yenileme hızı hataları telefon direk yeniden başladığı zaman cihaz çok smooth haraket ediyor tabi 60 hz olarak seçip geri 120 hz e çekicne sorun düzeliyor. gibi küçük hatalar var mesela güç tuşuna basınca hiç tepki vermemesi değişik olmuş veya bir ayar vesairemi aktif etmek gerekiyor.

devcheck isimli uygulamadaki verilere göre işlemci durumu ortalama 700 ile 1800 mhz olarak göstermekte.

Ayarlardan birkaç bişi açmak gerektiğini tamamen unutmuşum.

sentinelPRİME

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1

Hocam bazı hos portlarında yeniden başlatmak ya da kapatmak için ses açma + kapatma tuşuna basılı tutmanız gerekebiliyor rom yavaş yavaş oturduktan sonra daha iyi olacaktır :P

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hangi recovery ile yükledin? Kendi recovery veya twrp ile yüklemedi isen yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil sağlığı %82 olmuş sanırım ya telefon ya da batarya değiştireceğim 🤣
benim de 76 olmuş hocam. hatta bir iki ay öncesine kadar 70e düşmüş görünüyordu, sonra geri artmış kendi kendine :) ama benim için pil hala yeterli gidiyor gibi değiştirmeyi düşünmüyorum ne telefonu ne de pili

ahmetcan1237

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Hocam bazı hos portlarında yeniden başlatmak ya da kapatmak için ses açma + kapatma tuşuna basılı tutmanız gerekebiliyor rom yavaş yavaş oturduktan sonra daha iyi olacaktır :P
Bunun yanına hocam önerdiğiniz root ile çalışan uygulama veya modül varmı? Daha rahat çalışması için sanırım bütün uygulamaları aktif kullanıyor. Ram kullanımı oldukça yüksek veya bazen çok hızlı şarj giderken bazende çok yavaş gidiyor bunlar için modül falan varmı?

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
benim de 76 olmuş hocam. hatta bir iki ay öncesine kadar 70e düşmüş görünüyordu, sonra geri artmış kendi kendine :) ama benim için pil hala yeterli gidiyor gibi değiştirmeyi düşünmüyorum ne telefonu ne de pili
Benim aşırı tükenmeye başladı 6 saati görmüyorum ekran süresi olarak eskiden 8 saat I üstü idi. Yeni romlar mi böyle anlamadım

Üst Alt