Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 154K

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
Ben kernellerden fayda göremedim fastboot üzerinden global roma dönüp shizuku ile debloat ettim umarım bu sefer etkili olur

Kernel kurarsam da global romun üzerine kurucam

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
98
Rom var mı beyler önerebiliceğiniz ? AOSP dışında

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
banada lazım miui. hyperos olsa süper olacak. kernel sorunu var. sonradan flashlanan kernel sistemi düzeltmiyor. romu yapan adamın eklemiş olması daha iyi oluyor.

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
Ben Global ROM'un MIUI 13 sürümünü Shizuku ile debloat etmiştim. 66 adet sistem uygulamasını devre dışı bıraktım. Telefon bayağı hızlandı ve oyun performansı da arttı. ROM kurmaktan daha çok uğraştırıyor ama resmi ROM olduğu için daha stabil gibi.

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Merhabalar. Kullndığım port rom kernel sebebli yavaş olunca yapımcısı da - Strix Interesteller kernel by default (KSU), yzınca bende kurayım dedim. sadece apk kurdum telefon hızlandı. sonra ksu ya girdim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
böyle bir şey çıktı. araştırdım ksu nasıl kullanılır bulamadım bir şey. he bu arada ksu bir taane dha var. ilk kez olunca yapmadım. bu arada klavyemdeki A tuşunu kuş söktü bazen basmıyor. yorumlrınızı bekliyorum:D rom bir önceki sayfda pylştığım 2.0.201 nolu rom. A bsmz oldu iyice

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Salmaan HyperOS 3'ü portlamış. Üstelik stok vendor ile :)

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
Bi kaç custom rom denedim (crdroid Android 16/linageos/xiaomi eu/global miui 12.5/eu rom 12.5) ama hiçbirinden verim alamadım sanırım modem ile kernel çakışıyor endonezya 13 romuna geri dönüp modem yüklemeden kurulum yaptım agni kernel ile modem olmadan çalışıyor debloat + enforce doze telefon rahatladı wakelock problemi düzeldi tahminim root/ksu olan herhangi bir romda enforce doze wakelock problemini çözer perf kernel ile miui da android sistemi çok pil yiyordu agni o işi çözmüş

Crdroid Android 15 sürümünü denemeye niyetim var ama romu indirirken hata alıyorum hem pc hemde 2 telefonda indirmenin sonunda hep hata aldım

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
redmi note 13 pro 5g aldım 5500e hocalarım. gayet güzel telefonmuş. terteniz. kaydı yok ama hat 8 . aya kadar açık. :) uzerınde hyper 1.0.4 mü ne var. forumları arastırdım fake rom vs deniliyorda gayet hızlı.. neyse bakalım ne olacak :)

Üst Alt