Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 143K

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Evet ondanmış hocam :) Stock kernele geçtim yağ gibi şu an :)
burada yazdığınız stok kerneli paylaima iansınız var mı hyperos için. HyperOS OS2.0.217.0 - PORT | Android 15 bunda kullanacağım. rom 10 numara. sadece exsonıc kernel şarj da sorun çıkarıyor. strix instagram vs video izlerken takılma yapıyor. doğru kernel lazım.

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Denediniz mi bilmiyorum ama forumda böyle bir konu var. İlk kez böyle bir sorun olduğunu duydum. Ben sürekli Note 10 pro max ime rom atarım. Daha dikkatli olmak lazım sanırım.

Youtube'de bulunan tüm yöntemleri denedim. Şöyle özetleyeyim size Play İntegrity Fork, ReZygisk, Tricky Store, Reset attıktan sonra ise TrickyAddonModule ve Integrity Box yani Meowna kuruyorum. Api Checker ile Check ettiğim zaman 3 yeşili de elde ediyorum. Buraya kadar bir sorun yok. Play Store sertifikasını filan yapıyorum. Aradan bi 1-2 saat geçtikten sonra tekrar Api Checker ile test ettiğimde bu sefer 3 kırmızı çıkıyor karşıma hiç bir şekilde modüllerde filan oynama yapmıyorum. Rom olarak Project Matrixx kullanıyorum. Kendi kerneli ile acaba sorun kernel de veya Magisk te midir ? Yardımcı olur musunuz ?

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
burada yazdığınız stok kerneli paylaima iansınız var mı hyperos için. HyperOS OS2.0.217.0 - PORT | Android 15 bunda kullanacağım. rom 10 numara. sadece exsonıc kernel şarj da sorun çıkarıyor. strix instagram vs video izlerken takılma yapıyor. doğru kernel lazım.
Kullandığım romun içerisindeki kerneldir hocam.

Bunu dener misiniz

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Lucas.Rintaro, joker80, grdlsv, sentinelPRİME

Sizleri etiketlediğim için kusura bakmayın. Önemli bir sorum olacak sizlere

5-6 Aylığına Sweet cihazını kullanmam gerektiği için Project Matrixx kullanmak istiyorum. Şu anda en son sürüm 11.70 lakin kerneli Ksu desteklemiyor. Bu sebepten ötürü bende Magisk yükledim. İlk aşamada Api Check'te 3 yeşil sonuç verdi bir kaç yeniden başlatmadan sonra 3 yeşil gitti yerine 3 kırmızı geldi ve hiç bir şekilde Enpara uygulaması için Magisk'i gizleyemedim. NoHello ve SafetyNet kurmama rağmen Enpara uygulaması açılmıyor ve Api Check kırmızı yanıt veriyor.

Şimdi sizlere olan sorun şu Project Matrixx 11.70 için Kernel mi yüklemeliyim (önerebileceğiniz) veya 11.60 alt sürümünü yükleyip içerisinde hazır gelen Ventom kernel ile mi kullanmalıyım ?

17 Ultra tanıtılana kadar veya 17 ultra alana kadar tek çare Sweet :)

Şimdiden cevaplarıız için teşekkür ederim.

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2

5-6 Aylığına Sweet cihazını kullanmam gerektiği için Project Matrixx kullanmak istiyorum. Şu anda en son sürüm 11.70 lakin kerneli Ksu desteklemiyor. Bu sebepten ötürü bende Magisk yükledim. İlk aşamada Api Check'te 3 yeşil sonuç verdi bir kaç yeniden başlatmadan sonra 3 yeşil gitti yerine 3 kırmızı geldi ve hiç bir şekilde Enpara uygulaması için Magisk'i gizleyemedim. NoHello ve SafetyNet kurmama rağmen Enpara uygulaması açılmıyor ve Api Check kırmızı yanıt veriyor.

Şimdi sizlere olan sorun şu Project Matrixx 11.70 için Kernel mi yüklemeliyim (önerebileceğiniz) veya 11.60 alt sürümünü yükleyip içerisinde hazır gelen Ventom kernel ile mi kullanmalıyım ?

ben root işine hiç girmedim. bir ara sitedeki bu konudan magisk ile 1. olanı yapmıştım ve olmuştu. safetynet ile de diğer aamaları geçmiştim. bilgim bu kadar kusura bakma. Mod - MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23

Hocam yüklediğin bütün modülleri kaldırıp cihazı yeniden başlat ve şu adresten keybox indirip import et.

Bu şekilde integrity kısmında 3 yeşil görüyor olacaksın. Eğer taklit ayarları kısmını kurcaladıysan ya da onunla ilgili modül yüklediysen gömülü gelen keybox devre dışı kalmıştır.

Root için magisk yerine kernelsu öneririm.

Bu kernel oldukça başarılı. Kernelsu Next v1.0.9 kullanabilirsin

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Hocam yüklediğin bütün modülleri kaldırıp cihazı yeniden başlat ve şu adresten keybox indirip import et.

Bu şekilde integrity kısmında 3 yeşil görüyor olacaksın. Eğer taklit ayarları kısmını kurcaladıysan ya da onunla ilgili modül yüklediysen gömülü gelen keybox devre dışı kalmıştır.

Root için magisk yerine kernelsu öneririm.

Bu kernel oldukça başarılı. Kernelsu Next v1.0.9 kullanabilirsin
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Cihaza Project Matrixx 11.60 kurdum şu anda hiç bir şey yok root vb. şu anda sıfır cihaz. Linkini gönderdiğiniz dosyayı indirip yükledim. Api Checker kontrolü yaptığım zaman hepsi kırmızı lakin Play Store girip Play Store sertifikası sorguladığım zaman Cihazınız Sertifikalı şeklinde görünüyor. Sadece Play Store sertifikası yeterli olur mu ? Yoksa gönderdiğiniz Ksu'yu veya Kernelsu Next yükleyip ayrıca modülleri yüklemeli miyim ?

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Cihaza Project Matrixx 11.60 kurdum şu anda hiç bir şey yok root vb. şu anda sıfır cihaz. Linkini gönderdiğiniz dosyayı indirip yükledim. Api Checker kontrolü yaptığım zaman hepsi kırmızı lakin Play Store girip Play Store sertifikası sorguladığım zaman Cihazınız Sertifikalı şeklinde görünüyor. Sadece Play Store sertifikası yeterli olur mu ? Yoksa gönderdiğiniz Ksu'yu veya Kernelsu Next yükleyip ayrıca modülleri yüklemeli miyim ?
telefonun ayarlar kısmına girin, project matrix ayarları varsa onun içerisinde spoofing ayarlarını kapatın ve telefonu yeniden başlatın

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
telefonun ayarlar kısmına girin, project matrix ayarları varsa onun içerisinde spoofing ayarlarını kapatın ve telefonu yeniden başlatın
Hiç bir ayar açık değil. Eski XML siliyorum. Yeni XML yüklüyorum. Tekrar sorguladığımda 3 kırmızı sonuç hiç bir şekilde değişmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Bende bir talepte bulunayım. Yeni bir aksiyon. En son HyperOS OS2.0.217.0 - PORT | Android 15 kurdum. Rom çok çok iyi lakin bölge Çin olarak kalıcı yapılmış. WhatsApp sorun çıkardı. Kernel olarak Lucas on dediği perf. Yapınca akıcılık harika. Romda takılma falan yok. İki gün aktif kullandım. Tel sorun WhatsApp. Ne istediyse verdim. Telefonu ele geçirebileceği tüm izinleri ama yok. Mesaj gitmiyor ve gelmiyor. Güncellemeler görünmüyor. Scarlett V5 Skyline buldum yükledim açılmadı MIUI ekranında 40 dk bekledim olmadı. Şuan Endo romdayım. Bana telefon kayıt yapsın yeter aslında. Aosp, evolıtoin vs romların görüntülerini beğenmiyorum. MIUI güzel. Hyperos larda bir kalıcılık sağlayamadım. Öneriniz var mı? Birde kullanıyorsanız önerinizi alayım telegramda note 10 pro updates kanalındaki romların çoğunu denedim ama olmadı. Yeni önerileri değerlendirmek istiyorum. Teşekkürler

Üst Alt