- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 23
Ah keşke hocam ama maalesefBelki dedim hatırımda iyi kalmıştı çünkü. Sağlığı bilmiyorum.
Ah keşke hocam ama maalesefBelki dedim hatırımda iyi kalmıştı çünkü. Sağlığı bilmiyorum.
Dream ve trm 2.1 iyi değilmiydiAh keşke hocam ama maalesefPil konusunda AOSP romdan iyi bir MIUI/Hyper görmedim ben
AOSP kadar iyi değildi sankiDream ve trm 2.1 iyi değilmiydi
Project İnfinity X dene onda şuan sorun yok.joker80 hocam vakıf sorununu çözmüş müydün?
A16 Crdroid ve Axion romunda çözemedim bir türlüAktivasyonu yaptırıyor ama bu cihazda oturum açmanız engellendi gibi bir hata verip başa sarıyor.
Susfs ile yapman lazım elimde bir yedek var make it sus kısmış için onu yapın ya fa Integrity box da susfs ile yapman lazım yoksa olmuyor.Ben uzun zamandır tarayıcı ile giriyorum. Artık bu hususta uğraşmaktan bıktımjoker80 hocam vakıf sorununu çözmüş müydün?
A16 Crdroid ve Axion romunda çözemedim bir türlüAktivasyonu yaptırıyor ama bu cihazda oturum açmanız engellendi gibi bir hata verip başa sarıyor.
İnfinity romun A15 sürümleri iyiydi ama A16 sürümlerini sevemedim. Hafiften lag var gibiydi.Project İnfinity X dene onda şuan sorun yok.
Deneyeyim bakalımSusfs ile yapman lazım elimde bir yedek var make it sus kısmış için onu yapın ya fa Integrity box da susfs ile yapman lazım yoksa olmuyor.Ben uzun zamandır tarayıcı ile giriyorum. Artık bu hususta uğraşmaktan bıktım![]()
Şarj durumu nasıl hocamben de trm 2.1 refreshteyim şuan. stok kernel ve apatch ile
Su apatch i bir türlü yapamayan tek benim herhaldeben de trm 2.1 refreshteyim şuan. stok kernel ve apatch ile