Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 116K

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Meowdump vs olmadan basic geçti. Bu bana yetiyor :)
Ben romlarda meow kuruyorum daha sonra onu kaldırıyorum o şekilde işime yarıyor gerekli ayari kendi yapıp uygulamayı silmiş gibi oluyorum 👍

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
22
Ben romlarda meow kuruyorum daha sonra onu kaldırıyorum o şekilde işime yarıyor gerekli ayari kendi yapıp uygulamayı silmiş gibi oluyorum 👍
Ben nedense ona güvenemedim :D Zygiski bile açık kaynak olmadığı için next versiyonu yüklemedim :D

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
40
Merhaba arkadaşlar,

Şu an Pocophone F1 cihazımda 12 adet rom yüklü (multirom desteği var), 6 özel 6 MIUI rom, özel romlardan LineageX romunu sevdim, sade, google uygulamaları yok (bu romda kullanmıyorum), MIUI romlardan şu an en iyisi SKS 12.0.3 versiyonlu rom. Arayüzü kullanışlı, şeffaf temalı, animasynonları güzel, 3 saat oyun oynasam bile şarj % 50'ye düşmüyor üstelik APatch ile istediğim uygulamalara root yetkisi verebiliyorum, ki bu ana rom hariç diğer romlarda tercih ettiğim yöntemdir. Ana roda ise şimdilik magisk root var, bu romu sadece ekleme ve kaldırma işlemlerinde kullanıyorum, ana romda sıkıntı olursa multiromu da etkileyecektir. Ayrıca özel romlar arasında güvenlik düzeyi yükse Calyx OS romu da var, google ile ilgili hiç bir yazılım yülkü değil, biri android 11 diğeri de 12 ile çalışıyor, 13 de var ama ne yazık ki vbmet.img içermesi nedeniyle ana romun vbmeta yazılımını etkilediği için yükleyemedim. Selam ve saygılarımla...

Üst Alt