Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 112K

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
hocam xiaomi alirsam garantisi bitmeye yakın açarım tabiki ama sanırım farklı cihazlar deneyebilirim yn~~

hocam artık bl açmak da zor forumda görüyorsunuzdur yakınıyor herkes şöyle denedim açamadım böyle denedim açamadım falan. şahsen ben de xiaomi alsam açmaya çalışırım bırakamam rom işini elim kolum bağlı kullanamam cihazı :D
Samsung A56 çok cazip geliyor gözüme :D Yeni cihaz alacak olursam ben de yeni bir şeyler deneyebilirim :)

sentinelPRİME

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Samsung A56 çok cazip geliyor gözüme :D Yeni cihaz alacak olursam ben de yeni bir şeyler deneyebilirim :)
20k ya efsane birsey hocam işlemci o fiyata gayet yeterli, hızlı şarj, kamerası orta seviye olsa da samsung kamerada iyi iş çıkarıyor hocam e birde one ui 7 a15 ile geliyor ve 6 yil guncelleme destegi varhappy~~

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
cihaz çok iyi ama 8gb ram çok az olmuş, cihaz 7 yıl güncelleme alacak ama 8gb ram yeterli olur mu android 21-22 için bilmiyorum 🤔

sentinelPRİME

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
cihaz çok iyi ama 8gb ram çok az olmuş, cihaz 7 yıl güncelleme alacak ama 8gb ram yeterli olur mu android 21-22 için bilmiyorum 🤔
12gb versiyonu olsa iyi olurmuş aslında hocam ama sanırım sıkıntı olmaz gibi sonuçta bunu düşünerek donanımı hazırlamışlardır:?

Üst Alt