hocalarım telefonu şarj ederken kopup tekrar bağlanma sorunu yaşayanınız var mı? bu sorunu son zamanlarda sık yaşamaya başladım eskiden kernel sorunudur diyordum ama artık donanımsal şüphelenmeye başladım nedeni de şu: oyun performansı iyi olduğu için bir süredir a11 ve miui 12 deniyorum ve trm'nin 2 sene kadar önce yayınladığı miui 12.0.6 debloat olarak paylaştığı romu gördüm ve kurdum, performans ve batarya olarak çok beğendim uygulama açılışları vs gerçekten çok hızlı, eksi olarak miui 12.0 olduğu için bazı animasyonlar yok bunu da modlu launcher ile hallettim, denemek isteyen olursa link ve detay verebilirim. asıl konumuza dönecek olursak bu romu flaşlayıp ilk elektro kernel kurdum, bahsettiğim sorun yine oldu, ben de stok kernele döneyim dedim bunda da olacak mı diye. bu şekilde bir süre kullandım ve bugun cihaz şardayken pil %67 ve 43 derece iken yine kopup tekrar bağlandı. miuinin stok kernelinde de bu sorunun olmasına çok sinir oldum acaba 43 derece fazla olduğu için şarjı yavaşlatmak için mi yaptı yoksa sorun gerçekten donanımsal mı anlamadım.
çok uzun anlatmışım zaman ayırıp okuyacak hocalarıma teşekkürler şimdiden